"Yoksulluğa rağmen birileri kendilerine bin odalı saray yaptırıyor"

"Yoksulluğa rağmen birileri kendilerine bin odalı saray yaptırıyor"
CHP Samsun İl Gençlik Kolları Başkanlığı'na yeni atanan Burak Bulgurcuoğlu ve yönetimi CHP Bafra İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette CHP Bafra İlçe Başkanı Nihat Oktay ve yönetimi hazır bulundu.

Burak Bulgurcuoğlu ise ziyarette yaptığı konuşmada, "Atanmamızın ardından ilk olarak Bafra ilçesinden başlayarak ilçe teşkilatlarını ziyaret ediyoruz. İstişarelerde bulunuyoruz. CHP'yi 2015 yılında iktidara taşımak için el ele çalışmalarımızı ve projelerimizi hazırlıyoruz.'' dedi.
CHP Bafra ilçe Başkanı Nihat Oktay ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirttikten sonra, “2015 yılı genel seçimlerinin ilk startını veriyoruz. Kasım ayının 15'inde, cumartesi günü Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve parti yöneticilerimizle birlikte, Giresun'da seçim startını başlatıyoruz. 15 Kasım saat 10.30'da, Karadeniz Bölgesinin 8 ilinin tüm yöneticileri, Kadın Kollarımız, Gençlik kollarımız, örgütlenmeden sorumlu başkan yardımcılarımız, il teşkilatlarımız, ilçe teşkilatlarımız kısaca, partimizin tüm temsil yetkisinde olan kişilerle birlikte, sayın genel başkanımız, bu seçimde Türkiye'yi 9 bölgeye ayırdı. 2015 Haziran ayında yapılacak olan ilk sandığı olan Karadeniz bölgesidir. Cumhuriyet Halk Partisi Bafra ilçe teşkilatı olarak, bundan önceki haftalarımızda, basınımızla bir araya geldik. Gençlik Kollarımızla bir araya geldik. Bu bizim, AK Partiden kurtuluşumuzun bir mucizesidir. İnanın ben şurada şunu görüyorum. Ne kadar çok çoğalırsak, o kadar çok mutluyuz. Bunca umutsuzluğa rağmen, buna karşın hala bir araya gelip, Cumhuriyeti, Atatürkçü Cumhuriyet Halk Partisini, bu ülkenin aydınlık geleceği olmamız beni gerçekten çok mutlu ediyor. Değerli arkadaşlar, hakikaten çok zor günlerden geçiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti tarihin belki en karanlık, en kötü döneminden geçiyoruz. Artık o kadar kötü şeyler oluyor ki; bazen faklı şeyleri düşündüğümde oluyor. Güney Doğuda, yurdun çok çeşitli yerlerinde inanılmaz şeyler oluyor. Hiç bir şekilde sosyal devlet falan kalmadı. Emekliler, ev kadınları, aileler yokluk içerisinde, perişanlık içinde, ama bu şeklide bu iktidar bu düzeni devam ettirmeye çalışıyor. Bir taraftan laik devlet sürekli yıpratılıyor, Ulu Önderimiz Atatürk'ün bize emanet bıraktığı Cumhuriyet yok edilmek, ülke bölünmek isteniyor. Bunca yoksulluğa rağmen birileri kendilerine bin odalı saray yaptırıyor. Kesinlikle umutsuzluğa düşmemeliyiz.” diye konuştu. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.