YOKSA CEMAATLE Mİ ELELE

YOKSA CEMAATLE Mİ ELELE
Bu iddia akla Mahallemle mi Yoksa Cematle mi elele sorusunu akıllara getirdi.

                                          

 

   Büyükşehir Belediyesi Kısa adı ELVİNDER olan elverenler derneği ile birlikte,Mahallemle elele projesi yapıp  OKA’dan 200 bin avro hibe aldığı ancak tüm harcamaları Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı ve gider faturalarını da Büyükşehir Belediyesinin temin ettiği, parayı da  ELVİNDER üzerinden cemaate aktardığı iddia edildi.Bu iddia akla Mahallemle mi Yoksa Cematle mi elele sorusunu akıllara getirdi.

 

                                  BU OLAY TÜM DETAYLARI İLE ARAŞTIRILMALI

 

       Büyükşehir Belediyesi’nin ELVİNDER ile işbirliği yaparak “MAHALLEMLE ELELE”  adı altında ortak proje yaparak OKA’dan 200 bin avro hibe aldığı ve bu hibeyi Cemaate aktardığı iddiası gündeme bomba gibi düşerken OKA’dan alınan paranın harcanmadığı, tüm harcamaların Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığı ve harcama faturalarının da hiç ilgisi olmayan firmalar üzerinden temin edildiği iddia edilmekte. Bu konuyla ilgili Cumhuriyet Savcılıklarını ve Emniyet Teşkilatını göreve çağırıyoruz.

 

                                            LEBLEBİCİOĞLU ELVİNDER SEKRETERİ

 

      Büyükşehir Belediyesinin Elvinder ile birlikte proje yapmaya ihtiyacı olmamasına rağmen ELVİNDER ile bitlikte OKA’ya proje yapması akıllarda bazı soru işaretleri bıraktı. Elvinder genel sekreteri olan Prof, Dr. Hakan Leblebicioğlu’nun FETÖ kapsamında OMÜ den atıldığı, daha sonra tutuklandığı ve geçtiğimiz günlerde de kefaletle serbest bırakıldığı göz önüne alındığında Büyükşehir Belediyesi’nin bu projeyi yapma nedenleri arasında FETÖ bağlantısı olabileceğini de güçlendirmekte.

 

                             HER YÖNÜYLE ŞAİBELİ BİR DURUM

 

         Büyükşehir Belediyesi’nin Elvinder derneği ile birlikte yaptığı Mahallemle elele projesi kapsamında OKA’dan aldığı iddia edilen 200 bin Avroluk desteği kendi başına yapma imkanı olmasına rağmen daha önce çalıştığı kurumların bir kısmında yönetici olmasına rağmen bu kurumların batması başarısız bir yönetici olduğuna delil olarak gösterilen elvinder Başkanı Yeşim Gürsoy ile birlikte proje yapması akıllara durgunluk verecek boyutta bir skandal olarak nitelendirilmekte. Öte yandan elvinder derneği’nin genel sekreteri eski Rektör Yardımcısı Hakan Leblebicioğlu’nun da FETÖ’cü olması yapılan projenin her yönüyle şaibeli olduğunu gözler önüne sermiş durumda.Emrah ŞAHİN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.