YOĞUN KATILIMLI PROĞRAM

YOĞUN KATILIMLI PROĞRAM
Havza Belediyesi tarafından Kurban Bayramı nedeni ile düzenlenen bayramlaşma programı yoğun katılım ile gerçekleşti

Havza Belediye Başkanlığı Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen bayramlaşma programına Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, AK Parti Milletvekili Hasan Basri Kurt, MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, Belediye Üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehir dışındaki hemşeri derneklerinin temsilcileri, Belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldılar.

Bayramlaşma programında bir konuşma yapan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz bayramların birleştirici gücünün olduğunu belirterek; "Bayrama ulaşmanın sevinci içerisindeyiz. Bayramlar paylaşmanın ve yardımlaşmanın müstesna günü bu nedenle Bayram birlik ve beraberliğe vesile oluyor. Bu gün burada MHP Milletvekilimiz ve diğer partilere gönül vermiş hemşerilerimiz var. İşte 5 Temmuz gecesi bizi karalıktan kurtaran güç budur. Bayramlarımızda bu birlik ve beraberliğimize katkıda bulunan en önemli öğelerdendir.  Havza Belediyesi olarak Kurban Bayramında halkımızın rahatı için temizlik işleri müdürlüğümüz ve zabıtamız olmak üzere gerekli tüm birimlerimizin görevinin başında ve göreve hazır. Başta ilçemiz olmak üzere tüm İslam aleminin Kurban Bayramlarını kutlarım." dedi.

Havza Belediyesi bayramlaşmasına katılan MHP Milletvekili Erhan Usta’da bayramlaşmaya katılanlar ile bayramlaşarak; “Tüm İslam aleminin Kurban  Bayramını kutlarım.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.