YOĞUN İLGİ TOK'U DUYGULANDIRDI

YOĞUN İLGİ TOK'U DUYGULANDIRDI
Cumhur İttifakı adayı olarak seçim çalışmalarını başlatan İlkadım Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde gördüğü yoğun ilgi karşısında duygusal anlar yaşadı.

Geçtiğimiz gün adeta bir miting havasında gerçekleşen basın açıklamasının ardından ev ziyaretlerine başlayan Başkan Erdoğan Tok, Kıran, Çatalarmut ve Fevzi Çakmak Mahallelerinde evlere konuk oldu. Başkan Tok gördüğü yoğun ilgi karşısında duygusal anlar yaşadı. Mutluluğunu ve yaşadığı gururu vatandaşlarla kurduğu güçlü gönül bağına borçlu olduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “Dün olduğu gibi bugün de ve yarın da kardeşliğimiz güçlenerek sürecek” dedi. Oldukça samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyaretlere AK Parti İlkadım İlçe Başkan Vekili Serkan Akyüz, AK Parti İlkadım İlçe Kadın Kolları Başkanı Halime Kesmen, AK Parti İlkadım İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erdi Küçükosman ve Ak Parti İlkadım Teşkilat Üyeleri eşlik etti.

haber-(1)-009.jpeg haber-(8).jpg

AKYÜZ, “BAŞKANIMIZ İLÇEMİZE ÜLKEMİZE ÖRNEK GÖSTERİLECEK ESERLER KAZANDIRDI”
“Başkanımız Erdoğan Tok’a ilçemize ve gelecek nesillerimize kazandırmış olduğu eserlerden dolayı teşekkür ediyoruz” diyen AK Parti İlkadım İlçe Başkan Vekili Serkan Akyüz, “Başkanımız ilçemize ülkemize örnek gösterilecek eserler kazandırdı. Bizlerde her daim başkanımızın yanında olacağız. Bu vesileyle bizlere kapılarını açan ve bu çalışmalarımızı kendilerine anlatma fırsatı verdilerinden ötürü ev sakinlerimize ve mahalle sakinlerimize ayrıca teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

haber-(11).jpg haber-(7).jpg

TOK, “CUMHUR İTTİFAKIYLA KAZANAN MEMLEKETİMİZ MİLLETİMİZ OLACAKTIR”
Bizim siyasetten muradımız, bölgemize, ilçemize ve milletimize hizmet etmek, milletimizin sevincini büyütmek diyen Başkan Tok, “Gecemizi gündüzümüze katarak teşkilatımızla, çalışma arkadaşlarımızla birlikte her şeyin en iyisine layık olan hemşerilerimiz için, ilkadımımız için çalıştık ve ilkadım’a yakışanı yaptık. Herkese yüreğimizi açtık, gönlümüzü açtık. Hangi düşünceden olursa olsun hiçbir kimseyi ayırmadan hizmet etme gayretinde olduk.  Kimsesizlerin kimi; sessizlerin sesi olmaya çalıştık. Bu gayretle umudun adı olduk. Kimseyi ötekileştirmedik. Kimseyi yolda bırakmadık. Herkes elimizden dilimizden kardeşliğimizden emin oldu. Bu günden sonrada cumhur ittifakının ruhuna uygun bir şekilde hareket etmeye and içiyoruz. Cumhur ittifakı milletimizin devletimizin bekası için kurulmuş milletimizin kalbinde gönlünde yer bulmuş bir ittifaktır. Cumhur ittifakıyla kazanan memleketimiz milletimiz olacaktır. Bu ittifak sadece seçime odaklı değil uzun soluklu bir ittifaktır. Seçimlerden sonra da devam edecek seçimlerden sonra da cumhur ittifakına göre hareket edilecek istişareler ona göre yapılacak kararlar ona göre alınacak yönetim anlayışı ona göre şekillenecektir.” şeklinde konuştu. Ziyaretleri esnasında ev halkıyla çay içen Başkan Tok, günün önemine binaen ev halkıyla bolca  fotoğraf çekildi. 

haber-(21)-002.jpeg haber-(20)-001.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum