'YOĞUN ÇALIŞMA GAYRETİ İÇERİSİNDEYİZ'

'YOĞUN ÇALIŞMA GAYRETİ İÇERİSİNDEYİZ'
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "İlimizde istihdamın, üretimin arttırılması, yatırımcıların yatırım yapması konusunda Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın koyduğu hedefler doğrultusunda yoğun çalışma gayreti içerisindeyiz." dedi.  

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Havza Organize Sanayi Bölgesi'nde 5 firma için düzenlenen Toplu temel atma törenine katılarak bir konuşma gerçekleştirdi. Milletvekili Köktaş, "19 Mayıs’ın 100. yıl dönümünü kutladığımız bu yılda o günlerin heyecanını gururunu yaşıyoruz. 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkan Mustafa Kemal Atatürk, 6 gün burada kaldıktan sonra 25 Mayıs'ta Havza'ya gelip 18 gün geçirmiştir. Samsun'da yakılan bu istiklal meşalesi, aziz milletimiz için bağımsızlığın müjdecisi olmuş, birlik ve beraberlik içerisinde, azim, cesaret, kararlılık ve inançla verilen o eşsiz mücadelenin ardından Cumhuriyetimizin kuruluşuyla taçlanmıştır.  Türkiye olarak; Dün milli mücadelede dedelerimizin göstermiş olduğu cesaret ve cüreti bu günde göstererek aynı ruh ve azimle yolumuza devam etmekteyiz. Bu düşüncelerle başta aziz Atatürk olmak üzere, bu kutsal topraklar üzerinde bizlere hür ve bağımsız yaşama onuru kazandıran ve bu uğurda her türlü fedakârlığa katlanarak kanlarını akıtan aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi minnet, şükran ve rahmetle anar,  sevgi ve saygılar sunarım. Türkiye'nin gücü, şartlar ne olursa olsun meselelerini demokrasi ve hukuk içinde çözme iradesine sahip çıkma kararlılığından gelmektedir. Fakat Cumhuriyet tarihimizi şöyle gözden geçirdiğimizde milli birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi ön planda tuttuğumuz her dönemde çok büyük atılımlar gerçekleştirdiğimizi görüyoruz. Yine ne zaman kendi içimizdeki ihtilafların girdabına kapıldıysak kazanımlarımızı tehlikeye attık hatta kaybettik. Bin yıllık vatanımız olan bu toprakları elimizden almak için her şeyi yaptılar, hala yapıyorlar. Çünkü Türkiye pahallı bir arsa üzerinde bulunduğu lokasyan, ulaşım açısından bir köprü vazifesi görmektedir.  Yine bakıyoruz son dönemde diğer ülkeler ve toplumlar için oynanan oyunların çok daha fazlası bize de uygulanmaya çalışıldı. Bunun için terör örgütlerinden ekonomik tetikçilere kadar ellerindeki tüm imkanları kullandılar.  Hamdolsun, milletimizle, milli iradenin temsilcisi olan Meclisimizle, kurumlarımızla birlikte yekvücut olduk, birlikte hareket ettik ve bu oyunları bozduk, bozmaya da devam ediyoruz. 

koktas-6.jpeg


Samsun’da istihdamın, üretimin arttırılması, yatırımcıların yatırım yapması konusunda Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın koyduğu hedefler doğrultusunda yoğun çalışma gayreti içerisindeyiz. 
İşte bugün bugün burada Milli Mücadele'nin 100. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Havza'ya ayak bastığı günde, önemli bir temel atmaya hep birlikte imza atıyoruz. Ülkemiz, ilimiz ve ilçemiz adına hayırlı olsun. 
Buranın hayata geçirilmesinde büyük emekleri olan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. 
Türkiye'nin büyümesi, güçlenmesi, gelişmesi, kalkınması, zenginleşmesi mücadelemize katkı veren herkese teşekkür ediyoruz, Rabbim sayılarını arttırsın inşallah." diyerek sözlerine son verdi. 
Havza Organize Sanayi Bölgesi'nde Samsun Protokolü ile temeli atılan Arkoz Gaz Beton, Eurocast Döküm, Durşam Makina Yapı, Günal Gemi İnşaat ve Uzunoğlu Yapı firmalarının burada yaklaşık 400 kişiyi istihdam edileceği ve toplamda 150 milyon TL yatırım yapacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.