YİNE DEPLASMAN HÜSRAN ! 2-0

YİNE DEPLASMAN HÜSRAN ! 2-0
Sezonun ikinci yarısına iyi bir başlanğıç yapmak isteyen Samsunspor, alt sıralardaki rakibi Bandırmaspor karşısında girdiği bir birinden net gol pozisyonlarını skoraya yansıtamadı ve 90 dakika sonunda sahadan 2-0'lık yenilgiyle ayrılarak deplasmandaki köt

 

 

Bandırmaspor: 2 - Samsunspor: 0
Stat: Bandırma 17 Eylül
Hakemler: Mustafa Öğretmenoğlu, Engin Erdem, Murat Ergin Gözütok
Bandırmaspor: Okan Kocuk, David Deniz Kılınç, Yiğit İsmail Gökoğlan (Dk. 88 Üstün Bilgi), Souza, Gökhan Karadeniz, Marino, Emre Güngör, Feridun Kıroğlu (Dk. 77 Doğan Karakuş), Gökhan Yılmaz, Bahri Can Avcı, Atabey Çiçek (Dk. 90 Yusuf Akyel)
Samsunspor: Furkan Köse, Ndiaye, Zola (Dk. 63 Vedat Bora), Murat Gürbüzerol, Canberk Aydın, Burhan Arman, Mustafa Sevgi (Dk. 68 Göksu Türkdoğan), Hasan Kılıç, Kenan Karışık, Abdülkerim Bardakçı, Kone (Dk. 72 Alperen Pak)
Goller: Dk.11 ve 64 Atabey Çiçek (Bandırmaspor)
Sarı kart: Dk. 31 Burhan Arman (Samsunspor)


TFF 1. Lig'in 17. haftasında Bandırmaspor, sahasında Samsunspor'u 2-0 mağlup etti. Kırmızı beyazlılar özellikle mücadelenin ilk 10 dakikasıdna rakibi karşısında net gol pozisyonlarına girmesine rağmen son vuruşlarda etkisiz kalınca 90 dakika sonunda sahada 2-0'lık yenilgiyle ayrıldı. Alt sıraları yakından ilgilendiren bu mücadeleyi şok bir şekilde kaybeden Samsunspor deplasmandaki başarısız sonuçlarına Bandırmaspor karşısında da kaldığı yerden devam etti. 90 dakikada Kırmızı beyazlıların yeni transferleri Kone, Kenan, Abdülkerim, Göksu ve Vedat bu mücadelede forma giydi.

İYİ BAŞLADIK KÖTÜ BİTİRDİK 
TFF 1.lig'in de Samsunspor deplasmanda Bandırmaspor ile karşı karşıya geldi. Bandırma 17 Eylül stadyumudna oynanılan mücadeleye Samsunspor hızlı başladı. Özellikle mücadelenin ilk 10 dakikasıdna rakip kalede ard arda pozisyonlara giren Kırmızı beyazlılar bu pozisyonları değerlendiremedi. Maçın 11 dakikasında ise Canberk Aydın'ın basti hatası sonrası ani atakta Atabey Çicek ceza sahası içersinde buluştuğu topu ağlara gönderdi ve ev sahibi ekip bu goelle mücadelede 1-0 öne geçen taraf oldu. Golden sorna beraberlik sayısı için rakip kalede ataklarını sıklaştıran Kırmızı beyazlılar son vuruşlarda etkisiz kalınca mücadelenin ilk yarısı ev sahibi ekibin üstünlüğüyle tamamaldı. 

BEKLENEN GOL GELMEDİ 
Maçın ikinci yarısında'da Samsunspor yine ilk yarıda olduğu gibi maça hızlı başlayan taraf oldu. Murat Gürbüzerol ve Kone ile peş peşe pozisyonlara giren Kırmızı beyazlılar adeta gol kaçırma yarışına girdiler. zeminin kaygan olması sonucu iler uçta ayakta kalamayan Samsunspor futbolcuları Bandırmaspor'un ani ataklarına bir türlü dur diyemedi. Maçın 64. dakikasında yine Bandırmaspor'un kanat oyuncusu Atabey ceza sahası içersinde buluşturuğu meşin yuvarlaığı ikinci kez Samsunspor fileleri ile buluşturarak hem kendinin hemde takımının ikinci golü kayndetti. 2-0. Bu goleden sorna iyiden iyiye oyun disiplininden kopan Samsunspor 90 dakika sonunda yaklaşık on pozisyona girmesine rağmen meşin yuvarlaığı rakiop filelerle buluşturamadı ve karşılaşma hakemin son düğüyle birlikte Bandırmaspor'un 2-0'lık galibiyetiyle sona erdi. NİYAZİ ÖNDAŞ 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.