YILSONU DİVAN TOPLANTISI

YILSONU DİVAN TOPLANTISI
Anadolu Gençlik Derneği Samsun Şubesi,2016 yılı Değerlendirme Toplantısı yoğun bir katılım ile gerçekleştirdi.

Adnan Demirtürk Konferans Salonunda yapılan İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile yoğun bir katılım yaşandı.

Konuyla ilgili bilgilendirme yapan Şube Başkanı Şenol ALTUN şunları söyledi.

Şube Divan Toplantısı Şehitlerimiz için okunan Kur’anı Kerim Tilavetiyle başladı. Ardından il ve ilçe Komisyon başkanlarımız raporlarını verip bir yılın muhasebesini yaptılar.

İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır düsturu ile çalışmalarını yürüten Anadolu Gençlik Derneğimiz Aralık ayı içinde iki büyük program gerçekleştirdi.

SİYERİ NEBİ DE REKOR BAŞVURU: Bu programlardan ilki 11 Bin Liseli Gencin başvurduğu Efendimizin İzinde Siyeri Nebi Yarışması.17 İlçemizden başvuran 11 bin Liseli ve ortaokul gençleri; Peygamber Efendimizin hayatını okuyarak Onun Örnek hayatı üzerinde tefekkür etme imkânı buldu.

17 ilçede yapılan bu yarışma ile Gençler Peygambere olan aşk ve sevgilerini tazelemiş oldular. Yarışma sonunda il ve ilçe birincileri belirlenip ödülleri verildi.

Siyeri Nebi yarışmasına göstermiş oldukları ilgi ve alakan dolayı başta İl Milli Eğitim Müdürümüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlerimizi ve öğretmenlerimize yürekten teşekkür ediyoruz. Altun şöyle devam etti.

FETİH COŞKUSU: Aralık ayı içindeki ikinci önemli programımız ise Mekke’nin fethi programı idi. Tüm Türkiye de 600 farklı noktada icra edilen Fetih Programımız ile Spor salonlarını hıca hınç dolduran Genç, yaşlı, çocuk, bayan o gece de Fetih Coşkusu ile yeniden muştulandı.

Tüm bu programlarımızda ve 2016 yılı içerisinde yaptığımız Programlarımızın nihaiyi hedefi Sevgi ve Kardeşliğin hâkim olmasıdır. Bir duvarın tuğlaları gibi birbirine kenetlinmiş olan yeni bir Dünyanın habercisi Fetih Neslinin yetişmesine vesile olmaktır. Bu sebeple gayret bizden Tevfik Cenabı Allahtan diyoruz.

Program sonunda gayretli çalışmalarından ötürü yönetim Kurulu üyelerine plaket takdimi yapıldı. Sezgin BERBER

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.