YILPORT SAMSUNSPOR'DA ARAYIŞ

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk kovalayan kırmızı şimşekler son haftalarda aldığı sürpriz yenilgiler ile radikal kararlar almak zorunda kaldı. 

Önce teknik direktör değişikliğine giden Yılport Samsunspor, Taner Taşkın’ın yerine İsmet Taşdemir’i göreve getirdi. Taner Taşkın ile Diyarbakır’da Amedspor yenilgisi yeni teknik direktör İsmet Taşkın ile de Sancaktepe de ikinci mağlubiyet geldi. 

Üst üste gelen kötü sonuçlar neticesinde futbolcular takım içerisinde genel menajer Yücel Uyar ve menajer Mustafa Aztopal tarafından uyarıldılar. Devre arasında yapılan yeni transferler takıma fazla ivme kazandırmaması yeni teknik direktör İsmet Taşdemir tarafından kadro da büyük değişiklere gidilmesine sebep oldu.

Bu hafta kendi saha ve taraftarı önünde karşılaşacağı Eyüpspor maçında kalede performansı azalan Ahmet Altın’ın yerine Furkan Köse’nin düşünüldüğü tahmin ediliyor. 

Aldığımız son dakika haberlerine göre Eyüpspor karşısında muhtemel onbirin şöyle olması düşünülüyor. Kalede Furkan, savunmada Aytaç Sulu, Cenk Kaplan, Erhan Kartal, İshak Doğan; onların önünde Savaş, Oğuz, Onur, Enes İslam, İlyas Kubilay; forvet de ise AbdülkaDir Özgen’in oynaması bekleniyor.

Yılport Samsunspor üzerindeki kara bulutları atabilmek adına bu hafta sonu Pazar günü Yeni 19 Mayıs Stadında yüce taraftarlarının desteğini arkasına alarak galip gelerek şampiyonluk yolunda emin adımlarla devam etmesi bekleniyor.

Eski ve kötü günlere sünger çekilerek yeni bir beyaz sayfa açılarak başarılar yakalaması bekleniyor. Sancaktepe maçında Yıldırım Holding yönetim kurulu başkanı Yüksel Yıldırım’ın emek sarf ettiği uğrunda büyük paralar harcadığı takımının mağlup olmasına çok üzüldüğü görüldü.

Yılport Samsunsporun efsane başkanı İsmail Uyanık kendi evinde oynayacağı Eyüpspor maçı ile galip gelinerek her şeyin düzeleceğini ifade etti. 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR