YILPORT SAMSUNSPOR’DA 3 PUAN SEVİNCİ

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele veren Kırmızı Şimşekler, zorlu viraj olan Niğdespor’u Erkan'ın golüyle 1-0 yenerek Samsun’a kayıpsız dönüyor. 

Genç ve dinamik Niğde Anadoluspor karşısında zaman zaman zorlanan Kırmızı şimşekler, bu maçta eski performanslarından biraz uzak görünseler de Oğuz, Nuri ve İshak’ın da üstün gayretleri ile galibiyete ulaştılar.
     
Oyuna temkinli başlayan kırmızı şimşekler, genç rakibi Niğde 
Anadoluspor karşısında ilk yarıda gol kaydedemeyerek beraberlikle tamamladı. İkinci yarıya daha derli toplu başlayan Samsunspor hesaplarını galibiyet üzerine kurdu. Yılport Samsunspor, Niğde Anadoluspor karşısında sahada hemen hemen tam kadro yer aldı. 

Forvette Yılport Samsunspor’un gol umudu Bahattin, rakip savunmanın markajından bir türlü kurtulamadı. Teknik direktör Taner Taşkın, kritik olan bu müsabakada gol bulup galip gelmek adına önemli değişiklikler yaptı. Gol umudumuz Bahattin daha sonra oyundan alınarak yerine İrfan dahil oldu. Yılport Samsunspor dakikalar 73’ü gösterdiğinde Erkan'ın muhteşem golü ile Niğde’de 1-0 öne geçmesini bildi. Kırmızı Şimşekler oyunu lehine çevirebilmek adına bu maçtan galip çıkmak için, defans ve orta saha arasında paslaşmalarla oyunu açıp zamana karşı yarıştılar. 

Son dakikalara gelindiğinde, İlyas oyundan alınarak yerine Enes dahil oldu. Müsabakayı 1-0 önde götüren Kırmızı Şimşekler, oyunun son dakikalarında rakibinin baskısı altında kaldı ve ev sahibi Niğde Anadoluspor kendi saha ve seyircisi önünde, hiç olmazsa bir puan alabilmek için Samsunspor kalesinde baskısını arttırdı. Duran toplardan yapılan atışlarla Yılport Samsunspor kalesini sürekli tehdit ettiler ama kalede tecrübeli eldiven Ahmet Altın, başarılı kurtarışlar kalesini kapatarak rakibine gol imkanı vermedi. 

Niğde deplasmanında yine her zaman olduğu gibi alışık olduğumuz görüntüler vardı. Takımımızın taraftarları Samsun ve çevre illerden gelerek kendilerine ayrılan tribünleri doldurdu ve  takımlarına 90 dakika boyunca destek verdiler.

Yılport Samsunspor, kendisi için önem arz eden Niğde deplasmanından altın değerinde 3 puan alarak yoluna emin adımlarla devam ediyor. İki hafta  üst üste deplasmanda mücadele veren kırmızı şimşekler, bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Ankara Keçiören Gücünü konuk edecekler ve taraftarlarına iki haftadan sonra merhaba diyecekler.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR