YILPORT SAMSUNSPOR YARA SARACAK

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele veren Yılport Samsunspor geçen hafta İstanbul'da Sarıyer karşısında kaybettiği iki puanı telafi etmek amacı ile pazar günü kendi sahası ve taraftarı önünde Hacettepespor'u mağlup ederek yara sarmayı hedefliyor.

Geçen hafta kaybedilen puan nedeniyle sosyal medya ve gazetelerde teknik direktör Taner Taşkın hakkında oluşan tepkilere Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, dere geçilirken at değiştirilmez diyerek son noktayı koyarak Taşkın'a sahip çıkmış oldu.

Bu hafta itibarıyla birlik ve beraberlik mesajları tekrardan yayınlanarak Yılport Samsunspor bu kadrosu ile sezon sonunda şampiyon olması için destek veriliyor. Pazar günü saat 13:30'da oynanacak olan Hacettepespor maçı kazanılarak Kırmızı Şimşekler yoluna devam edecektir.

İlk yarının bitmesine üç hafta kala Yılport Samsunspor deplasmanda Uşakspor ve Sakaryaspor ile karşılaşacak. İçeride ise Hacettepespor ve Manisaspor maçı ile ilk yarıyı tamamlamış olacak.

Devre arasında yapılacak takviyeler ile iyi bir kamp dönemi geçirecek olan Yılport Samsunspor, ikinci yarıya bomba gibi girmiş olacak.

Taraftarlar ve camia Yılport Samsunspor'a her koşulda destek olmalı, futbolculara ve bu renklere sahip çıkmalıdır. Unutmayın ki, başka bir Samsunspor'umuz daha yok...

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR