YILPORT SAMSUNSPOR TUTULMUYOR

TFF 2 Lig Beyaz Grupta mücadele veren kırmızı şimşekler ikinci yarının ilk etabını Samsun’da çalışarak geçirdi.

Samsun çalışmalarının ve yapılan iki hazırlık maçının çok verimli olduğunu söyleyen teknik direktör Taner Taşkın ikinci etap Antalya Kampının da kıran kırana geçtiğini söyleyerek takımın gidişatından memnun olduğunu ifade etti.

Yılport Samsunspor futbolcuları arasında büyük bir forma rekabeti başladı. Kırmızı şimşeklerde formanın aslanağzında olduğunu düşünürsek futbolcular arasındaki rekabetinde normal olduğunu söyleyebilirim. İkinci yarıda yapılan transferlerle gücüne güç katan eski futbolcusu Abdülkadir Özgen’i renklerine bağlayarak kamp kadrosuna dahil ettiler.

TFF 1.lig ekiplerinden kuvvetli rakip Ümraniyespor’la yapılan hazırlık maçını  3-1 gibi bir skorla farklı kazanan kırmızı şimşeklerde moraller yüksek. İkinci hazırlık maçını ise yine TFF 1.lig lideri Gençlerbirliği ile yapacak olması denge ve kuvvet açısından bir ölçü olacaktır.

Son hazırlık maçını ise Menemen Belediyespor’la yapacak olan Yılport Samsunspor kampı tamamlayarak Antalya’dan direk Amedspor maçı için Diyarbakır’a uçacaklar. Yılport Samsunspor genel menajer konusunu da TFF’de görevli Yücel Uyar’la çözerek takımın başına tam yetki ile getirdiler. Tecrübeli teknik direktör olarak bilinen futbolu iyi bilen Yücel Uyar’la da Yılport Samsunspor büyük mesafeler kaydedeceğe benziyor.

Yıldırım Holding yönetim kurulu başkanı Yüksel Yıldırım twitter’dan yaptığı açıklamalarda takım için paranın sorun olmadığını ne gerekirse yapılması açısından efsane başkan İsmail Uyanık’a tam yetki vererek ‘bu ligden çık da nasıl çıkarsan çık’ diyerek hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığını açıklamış oldu. Geçen sezon bu aylarda maddi sıkıntı dolayısıyla bütün futbolcuları boşta kalan kırmızı şimşekler kötü günler geçirmişti.

Kulüp kayyuma kalarak Samsun Valisi nezaretinde yapılan yardımlarla ayakta kalabilmeye çalışmış ve bu olumsuzluklar neticesinde küme düşerek bedelini ağır ödemiştir. Şimdi hiçbir maddi sıkıntısı bulunmayan arkasında Yıldırım Holding’in desteği olan Yılport Samsunspor hiç tereddütsüz ve sıkıntısız en iyi şartlarda çalışmalarını sürdürerek belki de Türkiye’de en rahat takımların başında gelmektedir.  Yılport Samsunspor daha evvelde Zonguldak Kömürspor’dan Onur Eriş’i Hatayspor’dan orta saha oyuncusu Yılmaz Özeren’i ve Erbaaspor’dan Nurullah Aslan’ı kadrosuna dahil etmişlerdi. Bir hatırlatma açısından sizlere sunmuş oldum.

Son olarak stopere Giresunspor’dan boşa çıkan Aykut Demir ile anlaşılmaya çalışıldığı haberini aldık. Şayet olursa çok deneyimli bir stoper olduğunu herkes biliyor ama bu futbolcuda evvelinde biraz uyumsuzluk sorunu yaşamış olması takımın havasını bozabileceği endişesini yaşıyorum.Tabi Başkan İsmail Uyanık son kararı verecek.

Kısacası Yılport Samsunspor iyi yolda emin adımlarla yoluna devam ediyor. Taraftarlarına hedefinde olan şampiyonluğu sunabilmek adına her şey yerine getiriliyor. 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN! 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR