YILPORT SAMSUNSPOR TELAFİ PEŞİNDE

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele veren Kırmızı Şimşekler çıktıkları İstanbul deplasmanında Bayrampaşa karşısında oyunun yüzde yüz hakimi olmasına rağmen gol bulup galip gelememenin sancısını yaşıyor.

Takip ettiğim kadarıyla futbolcuların yüksek fiziğe sahip olan Bayrampaşa karşısında yüksek top oynamaları ve kalecinin de boylu bir fiziğe sahip olmasından dolayı yerden sert şutlar atılmaması Yılport Samsunspor'u galibiyetten etti.

Yılport Samsunspor şayet şampiyon olacaksa bu hafta itibariyle bana göre artık puan kaybetme lüksünün olmadığını açıkça söyleyebilirim. İstanbul'da Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı'nda DengeSpor adına müsabakayı izleyen spor yazarı olarak; oynanan futbolun karmaşadan ibaret olduğunu ve üçüncü bölgede yakından ve uzaktan sert şutların kullanılmaması bu müsabakada bize puan kaybettirmiştir.

Bayrampaşa stadının protokol girişinde kulüp yöneticileri ve idarecilerin basına karşı tutundukları tavır bana göre utantırıcıdır. Samsunlu basın mensuplarının uzun zaman kapı önlerinde bekletilmesi ve benim ismimin listede olmasına rağmen "Senin ismin yok kardeşim" denilerek engellenmeye çalışılmamı talihsizlik olaran değerlendiriyor ve kınıyorum.

Bu zamana kadar gittiğim deplasmanlarda şahsıma ve arkadaşlarıma isim sorulmadan misafirperverlik örneği gösterilerek bizlerle ilgilenilmesi ve bizlere gösterilen saygı güzel bir tabloydu. Bu konuda Bayrampaşaspor yöneticileri ve idarecileri sınıfta kalmıştır. 

Bayrampaşa maçı artık geride kaldı. Bundan sonra önümüze bakmak zorundayız. Futbolculara İstanbul'da Teknik Direktör Taner Taşkın tarafından iki gün izin verildi. Salı günü Nuri Asan tesislerinde akşam 17:00'da antrenmanda bulunmak üzere bir araya gelecekler. 

Şimdi rakibimiz Niğde Anadolu Futbol Kulübü'yle deplasmanda çok önemli bir müsabakaya çıkıyoruz. Bu müsabakadan puan veya puanlar kaybetmeden Samsun'a dönmek zorundayız. Sebebini sorarsanız; geçen hafta Sarıyer'le aramızda 1 puan varken bu hafta 3 puana çıkmıştır. Bunu fazla açmamak adına Niğde Anadolu Futbol Kulübü'ne karşı kazanmak zorunda olduğumuzu hatırlatmak isterim.

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Taner Taşkın'ın fubolcular üzerindeki baskısının artmasını ve sakat futbolcuların oyunda riske edilmemesi ve formsuz futbolcuların yedeğe çekilmesi, daha başarılı ve daha çok koşan mücadele veren futbolcularla yola devam edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu benim için bir tenkit değil bir öneridir.

Şayet bu takım şampiyon olacaksa bugünden itibaren daha çok dikkat ederek, daha çok çalışılarak ve  daha aktif hareket edilerek maçlarda gücümüzü ortaya koymak zorundayız. Artık zaman daralıyor. Bundan sonraki müsabakalar Kırmızı Şimşekler için büyük önem taşıyor.

Burada bir konuda daha değinmeden geçemeyeceğim. Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı'nda binlerce Samsunsporlu taraftarın takımına verdiği destek ve şahsıma gösterdikleri ilgi alakadan dolayı onları kutluyorum. İyi ki varsınız diyorum. Çetin Emeç Stadı'na giren taraftarlar kadar dışarıda taraftar kalması ve stada alınmamaları efsane başkan İsmail Uyanık'la beraber bir kıraathaneye giderek maçı oradan taraftarlarla takip etmesi efsane başkanı tekrar efsane yapmıştır. Bir kulüp başkanının böyle olması gerekir.

Şimdi bu haftasonu önemli bir deplasman maçımız var. Bu maçta Samsunspor taraftarları Niğde'yi eminim ki istila edeceklerdir. Samsun'dan ve çevre illerden gelecek taraftarların desteğini arkasına alacak olan Kırmızı Şimşekler Niğde Anadolu Futbol Kulübü karşısında galibiyet elde ederek bu haftayı 3 puanla kapatacağını umut ediyorum.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR