YILPORT SAMSUNSPOR SERİYE DEVAM EDİYOR!

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele veren kırmızı şimşekler kendi sahası ve taraftarları önünde dörtte dört yapabilmek adına konuk ettiği Gaziantepspor'u devirip yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor. 

Samsun yeni 19 Mayıs Stadı'nda bugün görülmeye değer bir kalabalık var. Taraftarlar takımlarına destek adına bir şölen hazırlığı içerisindeydiler. Böyle güzel bir atmosferde Yılport Samsunspor maça çok hızlı başladı. Daha ilk dakikalarda sağlı sollu ataklar ile rakip kalede gol aramaya başladı. Dakikalar 8'i gösterdiğinde Bahattin Köse fırsatçılığını göstererek takımını 1-0 öne geçiren golü atmış oldu. Aradan henüz iki dakika geçmişti ki Bahattin Köse yeniden sahneye çıkıp takımını 2-0 öne geçiren golü attı. 

Yılport Samsunspor, ilk on dakikada durumu 2-0 yaptı. Rakip Gaziantepspor daha fazla fark olmaması için topyekün savunmaya geçti. Dakikalar ilerledikçe Yılport Samsunspor rakibi üzerinde ezici bir baskı oluşturdu. Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda taraftarlar hep bir ağızdan Samsunspor şampiyon diyerek takımlarına büyük destek verdiler. Rakip Gaziantepspor'un Yılport Samsunspor kalesine oldukça cılız atakları vardı. Dakikalar 30'u gösterirken kırmızı şimşekler Gaziantepspor kalesinde büyük baskı altında tutmaya devam ettiler.

Yılport Samsunspor ikinci yarıya fırtına gibi başladı. Sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol arayıp farka gitmeyi hedeflediler. Dakikalar 57'yi gösterdiğinde Savaş Yılmaz oyundan alındı, yerine İrfan Başaran oyuna dahil oldu. Yapılan bu değişiklik futbolcu dinlendirilmesi bakımından olumlu olarak görüldü. Gaziantepspor ise ikinci yarıda biraz daha derli toplu bir görüntü çizdi. Yılport Samsunspor kalesinde zaman zaman görülmeye başladı. Yılport Samsunspor sanki 2-0'lık skora razı gibi oyunu ayağa pas yaparak geçiştirmeye çalışıyor. Dakika 68'de ise Samet Asatekin yerini Enes İlkin'e bıraktı. Bu dakikalarda oyunun temposu ise biraz düşmüş gibi gözüktü.

Yılport Samsunspor maçın son dakikalarında yine etkili ataklarını sürdürdü. Bir şutu direkten dışarı çıkarken, kalan bölümde maç boyunca üstün olan Yılport Samsunspor top çevirmeye devam etti. Maçın sonucuyla birlikte Yılport Samsunspor puanını 16'ya çıkartarak ikinci sıraya yerleşirken, Gaziantepspor 1 puanda kaldı. 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR