YILPORT SAMSUNSPOR SERİ PEŞİNDE

     TFF 2.lig Beyaz grupta mücadele veren Yılport Samsunspor, bu hafta sonu deplasmanda İnegölspor’u mağlup ederek seri yakalama peşinde. Her hafta üstüne koyarak iyi futbol oynamaya özen gösteren Yılport Samsunspor, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İlerleyen haftalarda daha atak, daha hücum futbolu oynayarak kazanmaya devam edecek olan futbolcularımız her geçen hafta form tutuyor. Bunlardan bir tanesi Bahattin Köse, Ankara Demirspor’a atmış olduğu  3 gol ile takımın gözdesi oldu.

     Yılport Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, her geçen hafta takım olma yolunda büyük mesafeler kat ediyoruz, bu lig karışık bir lig, kimin kimi ne zaman yeneceği belli olmuyor. Biz takım olarak iyi yoldayız, her hafta da form tutarak yolumuza devam ediyoruz, camia olarak başkanıyla, teknik heyetiyle ve taraftarıyla kenetlendik. Bahattin Köse kendini buldu, şimdi sıra takımın gol umudu Muhammet Beşir’de, o da patlama yaparsa Yılport Samsunspor gol sıkıntısı çekmeyecektir.

     Bu hafta sonu kırmızı şimşekler zorlu İnegöl deplasmanından puan veya puanlar çıkararak hedeflediği şampiyonluğa adım adım yaklaşmış olacak. Yılport Samsunspor, arma ve formasıyla büyük bir camia, bu lig Yılport Samsunspor’a az geliyor, onun yerinin burası olmaması ve en kısa zamanda TFF 1. ligde yerini alarak biran evvel süper lige göz kırpması gerekiyor. Yıldırım Holding yönetim kurulu başkanı Yüksel Yıldırım’ında söylediği gibi bu takımın 5 yıl içerisinde Avrupa kupalarında yer alması ve mücadele etmesi gerekiyor. Bulunduğumuz lig, kör bir kuyu, futbol oynadığımız statlar en fazla 3 bin 5 bin kişilik. Oysa bizim stadımız  33 bin kişilik. Bizlere gelen takımların futbolcuları o muhteşem stadı ve taraftarları görünce bu takımın yerinin burası olmadığını söylüyorlar.

    Her geçen hafta daha da zorlaşan bu ligde Yılport Samsunspor, içerde ve dışarıda kazanarak bu ligden en kısa zamanda ayrılması gerekiyor. Dün teknik direktör Taner Taşkın yapmış olduğu basın toplantısında, her geçen hafta kendisini ispatlayan ve kabul ettiren bir takım olduklarını, taraftarların takıma verdikleri destekten dolayı onlara teşekkür ederek onları mahcup etmemek adına sahada futbolcularının ve kendisinin büyük özveri gösterip çok çok çalışarak ve maçlar kazanarak Yılport Samsunspor’un hedefe ulaşacağını söyledi.

     Efsane başkan İsmail Uyanık, bütün gün ve mesaisini takım üzerinde yoğunlaştırarak çalışmalarını yönetimi ile birlikte sürdürmeye devam ediyor. Yılport Samsunspor’un deplasmanlar dahil her maçını takip edip, yakın ilgi gösteren bir başkan olarak taraftarların sevgisini kazandı. Sezon sonunda birlik ve beraberlik içerisinde başarıya ulaşacağımızı umut ediyorum.

     HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNPOR İÇİN…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR