SAMSUNSPOR MENEMENSPOR'A KONUK OLACAK

SAMSUNSPOR MENEMENSPOR'A KONUK OLACAK
Yılport Samsunspor TFF 1.Lig'in dokuzuncu haftasında bu akşam Menemenspor'a konuk olacak. Kırmızı-beyazlılar, bu maçtan 3 puan alarak zirveyle arasındaki farkı kapatmayı hedefliyor.

Lige verilen milli ara öncesi kendi evinde lider Bereket Sigorta Ümraniyespor ile 1-1 berabere kalan Yılport Samsunspor, bugün saat 19:00'da İzmir ekibi Menemenspor ile deplasmanda karşılaşacak. Menemen İlçe Stadyumunda oynanacak olan kritik mücadele TRT SPOR'dan canlı yayınlanacak. Ligde 8. sırada bulunan Samsunspor 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 11 puan topladı. 13. sırada bulunan Menemenspor'un ise 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 yenilgiyle 8 puanı var. Yeni teknik direktörü Mehmet Altıparmak ve kadro değişikliği ile sezona başlayan Yılport Samsunspor, geride kalan altı haftada beklediği sonuçları alamasa da deplasmanda Menemenspor'u yenerek puan farkını azaltmak için mücadele edecek.

manset-2-100.jpg

DAHA ÖNCE GALİP GELEMEDİ
İzmir ekibi TFF 1.Lig'de bu sezon kendi sahasında oynadığı 4 karşılaşmada İzmir ekibi 2 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi aldı. Menemen, bu süreçte ligin güçlü ekiplerinden Erzurumspor ve Manisa Futbol Kulübü'nü yendi. Lider Ümraniyespor'a yenilirken, Eyüpspor ile de berabere kaldı. Deplasmanda ise umduğunu bulamayan sarı-lacivertliler, 1 beraberlik, 3 yenilgi elde etti. Rakip Menemenspor, Yılport Samsunspor ile daha önce oynadığı 3 maçta da kaybetmedi. Sarı-lacivertliler 2016'da Samsunspor'u 4-1 yenerken geçen sezon oynanan 2 maç ise beraberlikle sonuçlanmıştı.

DÜDÜĞÜ SAĞLAM ÇALACAK
Bu akşam saat 19.00’da 1Menemen İlçe Stadyumunda oynanacak Menemenspor - Yılport Samsunspor maçını hakem Kadir Sağlam yönetecek. Sağlam'ın yardımcılıklarını Mehmet Şahan Yılmaz ve Murat Şener yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak ise Adnan Deniz Kayatepe görev alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.