Yılport Samsunspor Futbol Okulları çalışmalarına devam ediyor

Yılport Samsunspor Futbol Okulları çalışmalarına devam ediyor
Yılport Samsunspor’un futbol okulları çalışmaları hakkında bilgi veren 14 yaş altı Teknik Koordinatörü Polat Canpolat, hedeflerinin üretken ve yaratıcı sporcu bulmanın yanı sıra kimlik sahibi futbolcular yetiştirmek olduğunu söyledi.

Yılport Samsunspor Futbol Okulu’nda 7 yaş grubunda toplam 800’e yakın kayıtlı sporcunun bulunduğunu belirten 14 yaş altı Teknik Kordinatörü Polat Canpolat, “2018-2019 futbol sezonuna başlarken idarece ettiğimiz öncelikle hedefimiz orta vadede ve uzun vadede kulübümüzün kendi öz kaynaklarını kullanılır hale getirmektir. Bu anlatıştan harekat ile en alt yaş grubumuz olan 2012 gruplarından başlayarak en üst yaş grubumuz olan 2005’lileri kaplayacak şekilde nakış nakış işleyerek doğru insan üretken ve yaratıcı sporcu ve kimlik sahibi bireyler yetiştirmek önceliğimizdir” dedi.

dsc_7837.jpg

23-27 Ocak tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek bir organizasyon 2006 doğumlu oyuncuların kulübü temsil edeceğini ifade eden Canpolat, “Futbol okulumuzda 7 yaş grubu ve 800’e yakın kayıtlı sporcumuz eğitim almaktadır. Saha içi ve saha dışı kendini tanıyan ve kendini yönetebilen bireyler yetiştirmek ve kulübümüzün geleceğini oluşturmak ile birlikte toplumumuza da örnek insanlar hazırlamak arzusundayız. Bu çerçevede 23-27 Ocak tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen bir organizasyonda 2006 doğumlu oyuncularımız kulübümüzü temsil edecektir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.