YILPORT SAMSUNSPOR 'DA SON PROVA

TFF 1. Lig'de mücadele veren Yılport Samsunspor, 2022-2023 sezonuna "Merhaba" demek üzere çok önemli iki kamp geçirecek. Ve bu kamplarda büyük tecrübe kazanan Yılport Samsunspor, son hazırlık maçını TFF 2. Lig ekiplerinden Çorum FK ile yapmış olduğu müsabakayı 2-0 kazanarak büyük moral bulmuş oldular.


Deneyimli Teknik Direktör Bayram Bektaş, bu müsabakada sahaya ilk 11'i şöyle sürdü: Szumki, Alim, Yusuf Abdioğlu, Ali Ülgen, Mücahit, Osman, Celil Yüksel, Boldrin, Fofana, Novikovas ve Tomane. İlk yarıyı böyle tamamlayan Yılport Samsunspor, ikinci yarıda ise sahaya Aykut, Yunus Emre Çiftçi, Şener, Soner, Hasan Kılıç, Yusuf Emre Gültekin, Muhammet Ali, Harris, Yusuf Ensar ve Akmet Sagat'ı oyuna dahil ederek bu müsabakadan 2-0 üstün ayrıldı.
Bana göre bu karşılaşma ligde karşılaşacağımız Altay maçının bir provası şeklinde olmuş oldu. Artık lige geri sayım başlamış oldu.


Yılport Samsunspor, buradan sonra Altay maçına kadar kendi tesislerinde hazırlıklarını sürdürecek. Altay maçını kazanarak lige iyi bir başlangıç yapması bekleniyor. Samsun taraftarları da ligin başlamasını bekliyorlar.
Samsunspor taraftarları da ligin başlamasını bekliyorlar. Her şey güzel olacak. Her senede bu sene olarak Yılport Samsunspor, Süper Lig'e "Merhaba" diyecek.


HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR