YILMAZ'A HEMŞERİ DESTEĞİ

YILMAZ'A HEMŞERİ DESTEĞİ
Çarşamba'da toplanan Sivil Toplum Kuruluşu başkan ve temsilcileri son günlerde hakkında...

Samsunspor Başkanlığı dönemiyle ilgili karalama kampanyası yürütüldüğünü iddia ettikleri işadamı KazımYılmaz için ortak basın açıklaması yaparak,“Yanındayız”mesajı verdiler.
Samsun'un Çarşamba ilçesinde özel bir Lokalde bir araya gelen sivil toplum örgütü temsilcileri, Kazım Yılmaz için İki ayrı basın açıklaması yaptılar. Basın açıklamasına; Çarşamba'da ki, ÇARGİD (Çarşamba Girişimciler Derneği) Başkanı Yücel Özden, Ziraat Odası Başkanı İsmail Güngör, Berberler Odası Başkanı Ümit Taşan, Kahveciler Odası Başkanı Erdal Çalışkan, Fırıncılar Odası Başkanı Esat Akkaya, Lokantacılar Odası Başkanı Hasan Gümüş, Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa Dündar, Şoförler Odası Başkanı Musa Bala, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı İsa Acar, Terziler Odası Başkanı Enver Yılmaz, Kunduracılar Odası Başkanı Osman Aydın, Çarşamba Ticaret Borsası Meclis Başkanı Nurettin Öztekin, Borsa Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ve odaların üyeleri ile Çarşambalı vatandaşlar katıldı.
YILMAZ'IN YANINDAYIZ
Sivil Toplum Örgütleri adına konuşan, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı İsa Acar “Son günlerde ilimizin markası Samsunspor üzerinden bazı kesimlerce reklam ve karalama kampanyaları sürdürüldüğüne şahit olmaktayız” dedi.
Samsunspor Yönetim Kurulunun açıkladığı şekilde 4 aydır maaş alamadan çalışan personeli ve sahada onurla mücadele eden sporcuların olduğunu hatırlatan Acar; “Bunları takdir etmek gerekirken, Samsunspor'umuzu tarihinde parasal olarak kimseye muhtaç etmeden başkanlık yapan, Sayın Kazım Yılmaz'a yapılmak istenen karalama ve yıldırma kampanyasını Çarşambalı sivil toplum örgütleri olarak kınıyoruz” diye konuştu.
KONGRE KARARI ALINSIN
Kazım Yılmaz'ın açıkladığı gibi Samsunspor Kulübü'nün tarafsız uzman denetçiler tarafından denetlenerek UEFA standartlarına uygun hale gelmesi ve kulübün menfaati için uygun tarihte kongre kararı alınması gerektiğini öneren Acar; “Tüm borçların en ince noktasına kadar kamuoyuyla paylaşılmasını ve gelecek yönetimlerin de 'bizim bu borçlardan haberimiz yoktu' dememeleri için gereğinin yapılmasını istiyoruz” diyerek, bizler Çarşambalı sporseverler ve sivil toplum örgütleri olarak İş Adamımız Kazım Yılmaz'ın Samsunspor 'la ilgili alacağı her kararda yanında olduğumuzu kamuoyuna açıklıyoruz” diye konuştu.
KARALAMA KAMPANYASINI KINIYORUZ
Çarşamba Ticaret Borsası Meclis Başkanı Nurettin Öztekin'de şunları söyledi; ”Son günlerde sosyal medya, sosyal paylaşım siteleri ile bazı basın yayın ve medya organlarında, Çarşambalı İş adamımız, Çarşamba Ticaret Borsası Başkanımız, Samsunspor eski Kulüp Başkanımız, Samsunspor'a maddi manevi çok ciddi emekleri geçen Sayın Kazım Yılmaz'a; aile, iş ve sosyal hayatını rencide edecek derecede karalama kampanyası yürütülmektedir. Bizler bölgemize ekonomik, manevi ve sosyal anlamda destekleri olan, istihdam oluşturan değerli iş adamımız Kazım Yılmaz'a karşı yürütülen bu karalama kampanyasını şiddetle kınıyoruz"
ÇARŞAMBALILAR DERNEĞİ DE KINADI
Samsun'da bulunan Çarşambalılar Derneği de toplantıya gönderdiği basın açıklaması metninde; “Samsunspor Kulübünde, başkanlığı yaptığı dönemde kulübe maddi ve manevi yardımlarını esirgemeyen Çarşambalı iş adamımız Sayın Kazım Yılmaz'a yapılan saldırıları daha öncede basın yoluyla kınamıştık. Ancak bir türlü durmak bilmeyen saldırılar hala devam ediyor. Samsunspor başkanlığı yaptığı dönemde hiç kimse Kazım Bey'e yardımcı olmamıştır. Bizim bildiğimiz Samsunspor tarihinde, en büyük katkıları merhum Hasbi Menteşoğlu ve Kazım Yılmaz yapmıştır. Bu nasıl bir iştir ki hala saldırılar devam etmektedir. Bu saldırıları gerçekleştirenleri kamuoyunu vicdanına havale ediyor ve kınıyoruz” denildi.
EMİN İNAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum