Yılın tiyatro oyuncusu ödülü Fulya Koçak’ın oldu

Yılın tiyatro oyuncusu ödülü Fulya Koçak’ın oldu
Yılın tiyatro oyuncusu ödülü Fulya Koçak’ın oldu Baykal Saran yılın tiyatro sanatçısı ödülünün 9. sahibi Fulya Koçak oldu.

'Baykal Saran Yılın Tiyatro Sanatçısı Ödülü’nün dokuzunca sahibi, Ankara Devlet Tiyatrosu oyuncu Fulya Koçak oldu. 

Seçici kurul üyeleri; Lemi Bilgin, Atilla Sav ve Erkal Saran’ın da katılımıyla Akün Sahnesi’nde sahibi açıklanan ödül, törenle Fulya Koçak'a takdim edildi. ‘Tesadüfen Kadın Elizabeth’ oyununda başarılı yorumuyla dikkat çeken Koçak'a ödülünü seçici kurul üyesi Atila Sav verdi.

Adında Baykan Saran ismi bulunduğu için ödülün kendisi için çok anlamlı olduğunu belirten oyuncu Koçak yaptığı açıklamada, “Türk tiyatro tarihinde büyük bir isim. Gelecek kuşaklara ışık olmuş bir isim onun adının geçtiği bir ödüle layık olmak benim için büyük bir onur. Bugüne kadar yaptıklarımla değil, bundan sonraki yapacaklarımla da layık olmaya çalışacağım. Ankara Sanat Tiyatrosu ile Devlet Tiyatrosunu birleştirdi. Devlet tiyatro oyuncuyum, Ankara Sanat Tiyatrosunda konuk oynuyorum. 50 yıllık ayakta kalmaya çalışan bir kurum. Bu iki kurumu birleştiren bir ödül oldu böyle de çok anlamlı.” dedi.

Koçak, ödülün bundan sonra yapacağı işler için büyük bir sorumluluk yüklediğini belirterek, buna layık olmaya çalışacağını dile getirdi. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.