Yılın İlk Afat Kurbanı Kesildi

Yılın İlk Afat Kurbanı Kesildi
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan bazı mevlit ve afat kurbanı programlarına katıldı. Havza’da yılın ilk afat kurbanı Kemaliye mahallesinde kesildi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir programlar kapsamında ilk olarak Havzanın ilk ve tek kadın muhtarı olan Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Sevil Çelik’in evinin önünde düzenlediği mevlit programına katıldı.Burada muhtar Çelik ile bir süre görüşen Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Çelik’e başarılar dileyerek; “İlçemizde ilk kez bir bayan muhtar oldu. Kendisini kutluyorum. Ayrıca bu bizim içinde önemli bir şans özellikle sosyal belediyecilik bağlamında bayanlarımıza yönelik hizmetlerimizde bilgi ve görüşlerine başvurabileceğimiz bir yol arkadaşımız oldu.” dedi.

2-016.png

Çelik ise Özdemir’e teşekkür ederek; “Mahallemize hizmet için çıkmış olduğumuz yolda ilçemiz için üzerimize düşen ne var ise yapmaya hazırım.” dedi. Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir daha sonra Memduhiye Mahallesi Muhtarı Hamza Yıldırır’ın düzenlediği mevlit programına katıldı. Özdemir ve Kayan son olarak Kemaliye mahallesinde bu yılın ilk afat kurbanı programına katıldı. Afat kurbanı programına katılan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, çiftçilere afetsiz ve bereketli bir yıl dileyerek, “Cenab-ı Mevla'm niyetlerinizi kabul etsin.” dedi. Afat kurbanı programını ile ilgili bir açıklama yapan Kemaliye Mahallesi Muhtarı Bahattin Demircan, katılımcılara teşekkür ederek, “Her yıl afetlerden korunmak ve ürünlerimizin bereketli olması için kesmiş olduğumuz kurbanlarımıza bir yenisini daha ekledik. Bu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz”.dedi. Özdemir ve Kayan’a AK Parti Havza Yönetim Kurulu Seçim İşleri Başkanı Ahmet Keskin eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.