YILDIZLAR HENTBOL İL BİRİNCİLİĞİ SONA ERDİ

YILDIZLAR HENTBOL İL BİRİNCİLİĞİ SONA ERDİ
Okul sporlarının 2014-2015 faaliyetleri arasında yer alan Yıldızlar Hentbol İl Birinciliği müsabakaları Canik Atatürk Spor Salonu' nda oynandı.

TEKKEKÖY ORTAOKULU BİRİNCİLİĞİ KUCAKLADI
Yıldız Erkekler final müsabakasında, Tekkeköy Atatürk Ortaokulu ile  Alaçam Göçkün 75.Yıl YBO karşı karşıya geldiler. Müsabaka Tekkeköy Atatürk Ortaokulu' nun galibiyeti ile sona erdi. Bu müsabaka sonucunda Yıldız Erkekler kategorisinde birinciliği Tekkeköy Atatürk Ortaokulu elde ederken, ikinci Alaçam Göçkün 75.Yıl YBO, üçüncü 19 Mayıs Şehit Hüseyin Aydın Ortaokulu, dördüncü İlkadım Yıldırım Beyazıt Ortaokulu oldu.


ÖDÜLLER DAĞITILDI
Yıldız Erkeklerin final karşılaşması sonrası devam eden Yıldız Kızlar final müsabakasında İlkadım Gülsüm Sami Kefeli Ortaokulu ile 19 Mayıs Şehit Hüseyin Aydın Ortaokulu karşı karşıya geldiler. Müsabaka sonuna kadar Güldüm Sami Kefeli Ortaokulu' nun üstünlüğü ile devam etti. Maç sonucunda Yıldız Kızlar kategorisinde birinciliği İlkadım Gülsüm Sami Kefeli Ortaokulu elde ederken, ikinci Tekkeköy Atatürk Ortaokulu, üçüncü İlkadım Yıldırım Beyazıt Ortaokulu, dördüncü 19 Mayıs Şehit Hüseyin Aydın Ortaokulu oldu. Dereceye giren takımlara madalya ve kupalarını Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okulsporları Şube Müdürü Ebru Coşkun Bayraktar, İl Tertip Komitesi Üyesi Olcay Oruç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Hentbol Antrenörü Mustafa Kol verdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.