YILDIRIM'DAN YILDIRIM HAREKATI 

Yılport Samsunspor hiçbir takımın erişemediği bir kamp dönemi geçirdi.. Önce Bolu gerede de park otelde güzel bir çalışma ortamı yakalayan Yılport Samsunspor deneyimli teknik direktör ve ekibi ile birlikte yapmış olduğu çalışmalar ilersi için ışık oldu..

Daha sonra futbolcuların moral ve motivasyonunu yükseltmek için kamp yerini Bolu koru oteline taşıdı.. Buradada iyi bir çalışma imkanı yakalayan Kırmızı şimşekler çalışmalarının semeresini görme açısından ikinci lig ekiplerinden Kocaelispor ile yapacağı hazırlık maçı takımın korona testi neticesi sonrası bir oyuncumuzun pozitif çıkması sonucu maç iptal oldu..

Buraya kadar her şey düzgün ve güzel gitti takım çalışmalarını sürdürürken İstanbulda Başkan Yıldırım ve Genel Menajer Mustafa Aztopal transfer çalışmalarını sıkı takipe aldılar.. Bunun neticesinde Freddy Plumainiyi transfer ettiler..

Yazımın başında Yıldırım harekatı dedim ya gerçekten Başkan Yıldırım Samsunspor da inanılmaz şeyler yapıyor.. Önce Batı park alt yapı tesisleri daha sonra Nuri Asan Tesislerinde yapılan yenileme çalışmaları sil baştan bir şekilde adeta göz kamaştırıyor..

Buraya kadar Samsunsporu konuştuk.. Şimdi profesyonel lige merhaba diye Efsane Çarşambaspor deneyimli teknik direktör Kenan Yelek nezaretinde Pazartesi günü Top başı yaparak yeni sezona merhaba dediler.. Ben inanıyorumki Belediye Başkanımız Halit Doğan ve kulüp Başkanımız Özkan Yıldırım ve Yönetimi ile birlikte efsane Çarşambaspor 2020-2021 sezonunda mutlaka 2.lige çıkacağına inanıyorum.. Neden diye soracak olursanız iç transferi tamamlayan dış transferde de önemli isimleri renklerine katan ve destek sağlayan Belediye Başkanımız Halit Doğana bir Çarşambalı olarak şükranlarımı sunuyorum.. Bu arada Genel Kaptanımız Kadir Yücebaş'a da Çarşambaspora verdiği katkılardan dolayı teşekkürlerimi sunarım.. Kim tutar seni efsane Çarşambaspor.. 

HER ŞEY BÜYÜK ÇARŞAMBASPOR İÇİN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR