Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

YILAN BAŞTAN TUTULUR

TEFEKKÜR

Dursen Özalemdar

 

YILAN BAŞTAN TUTULUR

 

Devlet’in sabrının hududu, yapılan CİNAYETLERE karşılık vermesi ile bitmiş durumda. Meydanı boş bulan HDP liler, Nasıl ki KARISI – ERKEĞİ kürsülerden tehditkâr söylemlerle kendilerini göstermeleri, Militanlarını harekete geçirterek, CİNAYET ve SABOTAJLAR yapmaları, Güçlü Türk Ordusunca  gerekli cevap verilmiştir. Ak Partinin 12 yıllık iktidarı dönemindi, 1938 den bu yana CHP ce YOK EDİLEN SİLAH ve UÇAK sanayimiz yeniden ele alınarak, Tamamen yerli üretim olarak ORDUMUZUN ihtiyaçlarını karşılar şekilde ortaya çıkmıştır. İsmet İnönü nün Atatürk’ün ölümü ile KAPATTIRDIĞI UÇAK ve SİLAH sanayimiz, 77 yıl sonra, Bu gün SAVAŞ HELİKOPTERLERİ, İNSANSIZ UÇAKLARI, CEHENNEM TOPLARI, DAĞLARI DELİP MAĞARALARI İMHA EDEN BOMBALARI, HER TÜRLÜ HAFİF ve AĞIR SİLAHLARI, MUHİMMATLARLA, DÜŞMANI KAHREDİCİ, DOSTLARI SEVİNDİRİCİ bir duruma gelmiştir.

 Türk Ordusunun gücü karşısında ÇİL YAVRUSU gibi dağılan PKK lıların halleri, Meclis çatısı altındaki elebaşlarını, YOK OLMA KORKUSU sarmıştır.  ÇAPULCULARIN, EŞKİYALARIN, Şimdiye kadar uyguladıkları VUR-KAÇ taktiği SAVAŞ AHLAKINDA MERTLİK DEĞİL- NAMERTLİK örneği iken, Bu çapsızların kendilerine yakışanı yaptıklarıdır. KALLEŞLİK. KALLEŞLİK.

 

Bu kalleşliklerin başları olan, HDP çatısı altındaki vekil sıfatlı TERÖRİST BAŞLARI, tutulmadıkça, bir yılan gibi, ZAPTU RAPT altına alınmadıkça, Kuyruk durumundaki Dağ ve Şehir örgütlerinin durması da mümkün değildir. Birçok kamu ve özel işyerlerinde ve Bilhassa, BDP li Belediyelerde PKK lı teröristlerin istihdamı,” Gündüz Külahlı, Gece Silahlı “ hallerinin varlığıdır.

 

Bu ekibin başı durumundaki Demir taş’ın Tıviter hesabından ve basına yaptığı açıklamalardaki birbirini tekzip eden İKİLEMLİ ifade ve beyanatların, bu insanın konuştuğuna İTİBAR EDİLMEMESİ gerektiğini ortaya koymaktadır.

YALAN ve DOLANLA siyaset yapmayı kendilerine meslek edinmiş olan bu VATAN HAİNLERİ,  TÜRKİYE CUMHURİYETİ MİLLET MECLİSİ ÇATISI ALTINDA BARINMAMALI, DOKUNULMAZLIK ZIRHINA BÜRÜNÜP İHANETLERİNE DEVAM ETTİRİLMEMELİDİR. “BİZ DOKUNULMAZLIĞIMIZIN KALDIRILMASI İSTİYORUZ””BİZ ARKAMIZI PKK DAYADIK” diyenlerin,  BLOFÜ ile ROL YAPANLARIN son terör olayları ile, kendilerine EMANET OY VEREN kesimlerce eleştirileri, “Biz size Siyaset yapın diye rey verdik, Terör yapın diye rey vermedik”  diyen şaşkınların ifadeleri ortada dolaşmaktadır.

 

PKK ve HDP, iki başlı bir yılan olarak ortaya çıkmıştır. YÜKSEK TEKNOLOJİ ile donatılmış UÇAKLARIMIZ, UZUN MENZİLLİ CEHENNEM TOPLARIMIZ ile hudutlarımızdaki PKK HEDEFLERİ  NEFES ALDIRILMADAN BOMBALANMALI. Yurt içindeki eylemlere MİSLİ İLE CEVAP VERİLEREK başları ezilmelidir.  HDP siyasi ÇETESİ de Millet Meclisinden temizlenmeli, Bunlara verilen ünvanlar ve sosyal haklar kesilmelidir. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR