YGS İÇİN TEDBİRLER ALINDI...

YGS İÇİN TEDBİRLER ALINDI...
SAMULAŞ YGS İÇİN TÜM TEDBİRLERİ ALDI

Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş A.Ş. 13 Mart 2016 Pazar günü yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) için öğrencilerin Şehiriçi toplu taşımdan sorunsuz ve güvenli şekilde yararlanmaları için Raylı Sistem araçlarına ve Ekspres Otobüslere ek servisler koyarak tedbirler aldı.

Ülke genelinde 2.178.563 adayın katılacağı Yükseköğretime Geçiş Sınavına Samsun' da ise yaklaşık 23 bin öğrenci katılacak. Toplam 97 okulda yapılacak sınavlarda öğrencilerin büyük bir çoğunluğu 19 Mayıs Üniversitesi, Atakum ve İlkadım ilçelerinde sınava girecek.

Samulaş A.Ş.  19 Mart 2016 Pazar günü gerçekleşecek Yükseköğretime Geçiş Sınavı için Raylı Sistem, E1 Ekspres ve R11 Üniversite kampüs ringine ek servisler koyarak toplu taşımda olası yoğunluğa karşı tedbir aldı. Samulaş A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Kadir GÜRKAN   “Ocak ayında yapılan Açıköğretim sınavında yaşanan ve çoğunlukla sivil araçların meydana getirdiği ulaşım aksaklıklarının tekrar yaşanmaması adına sınava girecek öğrencilerimizin toplu taşım araçlarını tercih etmeleri, özel araçla sınav yerine gidecek olan özellikle Ondokuzmayıs Üniversitesi kampüsünde sınava girecek olan adayların araçlarını trafik aksamasınasebebiyet vermeyecek şekilde park etmeleri” konusunda uyararak Yükseköğretime Geçiş Sınavına girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.

Samulaş A.Ş. Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) kapsamında Pazar günü tramvaylarını 4 dakika sefer aralığıyla çalıştırabilecek şekilde planlama yaparken R11 Ring seferlerine araç ilavesi yapacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.