YETİK İMAM HATİPLİ GENÇLERLE BULUŞTU

YETİK İMAM HATİPLİ GENÇLERLE BULUŞTU
DİYANET FM RADYO SUNUCUSU ÇAĞATAY YETİK İMAM HATİPLİ GENÇLERLE BULUŞTU

Diyanet Radyo Program sunucusu Çağatay Yetik "Medya ve İletişim" konulu söyleşi programını gerçekleştirmek üzere Samsun’a geldi

Samsun Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin davetlisi olarak Samsun’a gelen Yetik, İmam Hatipli gençlerle eğlenceli ve coşkulu dakikalar geçirdi. Türkiye’nin en genç diksiyon ve hitabet öğretmeni Yetik, Diyanet Radyoda Hayırlı Sabahlar ve Hayırlı Akşamlar programlarını icra ediyor. Kendisini fahri Samsunlu kabul eden Çağatay Yetik’i okul müdürü Şükrü Dizek, fahri imam hatip mezunu ve mensubu ilan etti. 

PLAKET TAKDİM EDİLDİ
Türkçemizi güzel kullanma, nefesi doğru kullanma, güzel ve etkili kitap okuma, diksiyon, hitabet, program yapımcılığı vb. pek çok konuda dinleyicilere interaktif bir şekilde uygulamalı bilgiler veren Çağatay YETİK, programın sonunda okul müdürü Şükrü DİZEK tarafından plaketle ödüllendirildi. Diğer misafir Diyanet Radyo yapımcısı Reyhan SEVİNÇ Hanım da bir sunum yaptı. Aynı şekilde kendisine de bir plaket takdim edildi. Samsun’dan ve imam hatipli gençlerden memnun kalan ve irtibatı devam ettirmek üzere sözleşen katılımcılara okul yönetimi teşekkür etti. Program sonunda toplu fotoğraf çekildi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.