YETENEKLİLER TAKIMI

Şu görüldü ki TFF 2. Lig Beyaz Grup'un  en yetenekli takımı Yılport Samsunspor. Akademik, eğitimli, birbirinden yetenekli teknik kadromuz ve müthiş uyumlu çok kaliteli futbolcu ordumuz var.

Maç içerisinde gerektiğinde vitesi yükseltiyor veya düşürüyorlar. Teknik taktiğe sadık kalarak disiplinli oynuyorlar.

Oynayan oynamayan futbolcularımız kendilerine forma verildiğinde üstlerine düşen görevleri layıkıyla yerine getiriyorlar. Müthiş istikrarlı bir sezon yaşıyoruz, sabır kazandı ve rekorlar kırıldı.

Hocamızın şimdiye kadar görev aldığı tüm maçlardaki kadro tercihi maçları kazanmamızda etkili oldu. Müthiş kadro mühendisliği ile hem futbolcuyu kazanma hem de hata yapanın kulübede oturur imajı vermesi başarılı olmasındaki en büyük etkenlerden biri oldu. 

Sevgili okurlarım, 8 Ocak 2020'de  bir yazı yazdım; 'ATANIN DA TUTANIN DA İYİ OLACAK' ve bu gerçek olduğu için sevinçliyim.

Nurullah Aslanım gibi TUTAN  kalecimiz var ve başta Bahattin Köse olmak üzere ATAN forvet oyuncularımıza orta saha oyuncumuz Gökhan Alsan da eklenince ballı börek her takıma gerek diyorum.

Son kalan 8 maçımıza 10 puan farkla giriyoruz. Bundan sonra hocamız rahatlamış bir şekilde bence futbolcuların hepsini değişik taktikle nasıl oynuyorlar, sürpriz 11'ler çıkartıp maç içerisindeki oyun kalitelerine bakarak incelemeye alacağını düşünüyorum. Yani bir nevi TFF 1.Lig kadrosunun altyapısını oluşturacak gibi geliyor.

Buradan bir çağrım da muhteşem taraftarlarımıza olacak. Maçlara gelin, bu oluşan 10 puan farkın zevkini çıkartın diyorum. Cefakar ve vefakar taraftarlarımız, siz bunları hak ettiniz, çok canımız yandı, iki tane final kaybettik ve bu lige düşme acısını yaşadık. Geçen sezon çeşitli talihsizlikler sonucu şampiyonluğu kaçırdık, hep beraber üzüldük.

MAÇLARA GELİN.

ANANIZIN AK SÜTÜ GİBİ HELAL ŞAMPİYONLUĞU HEP BERABER KUTLAYALIM.

10 PUAN FARKININ ZEVKİNİ ÇIKARTALIM.

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR