YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE YARIŞMACILARI SAMSUN’DA KONSER VERDİ

YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE YARIŞMACILARI SAMSUN’DA KONSER VERDİ
İlkadım Belediyesi tarafından organize edilen 'İlkadımla İlk Gençlik Konseri' büyük ilgi gördü. Gazi Sosyal Tesislerinde düzenlenen konserde Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmacıları sahne aldı.

İLKADIM'LA İLK GENÇLİK KONSERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

İlkadım Belediyesi tarafından organize edilen 'İlkadımla İlk Gençlik Konseri' gençlerin büyük beğenisini topladı. Gazi Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen konser programına binlerce genç katılırken, gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlendiler. Konserde ilk olarak Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmacılarından Enes Kaan Gevrekçi sahne aldı. Enes Kaan Gevrekçi'nin seslendirdiği şarkılar ile konsere katılan gençler gönüllerince bir gece yaşama fırsatı buldular. Konserin ilerleyen saatlerinde sahneye çıkan Ceyhun Soylu, Grup Çırock, Uğur Çakır, MC Tolgahan, Orhan ve Adem, Abdullah Gök ve Slowe Lokman birbirinden güzel şovları ile gençleri eğlendirirken diğer yandan Samsun Extreme'nin görsel şovu ise büyük beğeni topladı. Konsere katılan gençler kendilerine böyle bir gece hazırladığı için İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a teşekkür ettiler.

HER ZAMAN GENÇLERİMİZİN YANINDA OLDUK

Türkiye'yi şekillendirecek olanların gençler olduğunu, her alanda gençlerin yanında olacaklarını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” İyi bir gelecek yaratmak için, gençlerle birlikte hep beraber çalışmak zorundayız. Bizim istediğimiz gençlik boş bir gençlik değil, idealleri, hayalleri, belli bir ahlak standardı olan gençliktir '' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.