YEŞİM TAŞI AĞRIYI YOK EDİYOR

YEŞİM TAŞI AĞRIYI YOK EDİYOR
Yanardağ patlamasıyla yüzeye çıkan lavlardan elde edilen yeşim taşı birçok mucizeyi beraberinde getiriyor. İşletmesindeki ücretsiz hizmet gören ...

Miyang termal masaj yataklarının pek çok kişiyi memnun ettiğini vurgulayan Mustafa Gürler, "Yeşim taşı tene temas ettiğinde ağrıyı yok ediyor" dedi.

SERTİFİKALI İKİ TAŞ ARASINDA

Dünyada sertifikalı iki taşın pırlanta ve yeşim taşı olduğunu kaydeden Gürler, Yeşim taşı yüzyıllardır Avrupa'da kullanılan bir taştır. Burada yapmış olduğumuz sistemde de taşların insan vücuduna faydasını en kıymetli taş olan Yeşim Taşı ile anlatmaya çalışıyoruz. Bu taşın birçok özelliği var. Taş, ağrı olan bir bölgeye konulduğunda vücut ısısı ile birlikte 37 derece sıcaklığa ulaşıp aktif hale gelerek bölgede var olan ağrıyı ortadan kaldırıyor" dedi.

BİRÇOK ÖZELLİĞİ BULUNUYOR

Vatandaşların, piyasada satılan sahte yeşim taşlarına itibar etmemesini isteyen Gürler, "Anne sütünü artırıcı, doğumu kolaylaştırma, vücudu besleme, oksijen molekülü yayma özelliği, yoğurt mayalama özelliği ve insan vücudunda toplanan negatif enerjiyi alma özelliği gibi birçok farklılığı var. Yeşim taşının ömrü yok sınırsız şekilde aktifliğini sürdürüyor. Masaj yataklarımızda yeşim taşını kullandığımız için bu yataklar insanlara fayda sağlıyor. 35 dakikalık bir masaj seansında kişi günde bir saat spor yapmış düzeye geliyor" şeklinde konuştu.

VÜCUDA TEMAS ETMESİ GEREKİYOR

Yeşim taşının işlevini göstermesi için insan vücuduna değmesi gerektiğini bu sebeple de taşı tesbih, kolye ve bileklik şekilde kullandıklarını belirten Gürler, "Vatandaşlarımızın ilgisi bizi memnun ediyor. Fakat Samsun'da yeşim taşını bilmeyen birçok insan var. Vatandaşlar taşın yaptıklarını görünce aksesuar olarak satışa sunduğumuz ürünleri almak istiyorlar. Vatandaşlarımıza yeşim taşının işlevini göstermek için her gün ücretsiz olarak el değmeden masaj fırsatını sunuyoruz. Masaja gelen birçok vatandaşın sorunları çözüldü" diye konuştu.

FITIĞA AMELİYATSIZ ÇÖZÜM

1 senedir haftada en az üç gün masaja geldiğini söyleyen 60 yaşındaki Recep Tanguroğlu, "Doktorlar bel ve boyun fıtığım için ameliyat olmam gerektiğini söylediler. Ben ameliyat olmak istemedim ve buraya gelerek masaj yaptırdım ve şuan gayet sağlıklıyım. Fıtık sorunumun dışında birçok ağrım ve sorunum da ortadan kalktı" dedi. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.