Yeşilırmak'ta boğulan Vedat Kılıç'ın cesedi bulundu

Yeşilırmak'ta boğulan Vedat Kılıç'ın cesedi bulundu
Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde Yeşilırmak nehrine serinlemek için giren Vedat Kılıç(39) boğularak kayıplara karıştı. Boğularak kaybolan Kılıç'ın cesedi bu sabah saatlerinde bulunarak nehirden çıkarıldı.

BALIK TUTMAYA GİTTİLER
Çarşamba İlçesi Köklük Mahallesi yakınlarında dün 3 arkadaşı ile birlikte Yeşilırmak'ta balık tutmaya giden Vedat Kılıç, yakıcı güneşin etkisinden kurtulmak ve serinlemek için Yeşilırmak nehrine girdi. Bir süre sonra kaybolan Kılıç'ın boğulduğu tahmin edildi.

SUYA GİRDİĞİ YERDE KAYBOLDU
Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı'na haber verilmesi üzerine Jandarma ve Samsun İtfaiyesine bağlı arama kurtarma dalgıç ekipleri Kılıç'ı aramaya başladı. Gece geç saatlere kadar yapılan arama sonuç vermeyince arama ertesi güne bırakıldı.

SABAH SAATLERİNDE BULUNDU
Bu sabah saatlerinde Yeşilırmak suyunun barajlar vasıtasıyla kesilmesi üzerine yeniden arama çalışmalarına başlandı. Arama çalışmaları neticesinde Vedat Kılıç'ın cansız bedeni nehire girdiği yerin 50 metre ilerisinde bulundu. 

Boğularak hayatını kaybeden Vedat Kılıç'ın cesedi Savcının olay yerinde yaptığı inceleme sonrasında Çarşamba Devlet Hastanesi Morguna gönderildi. Olayla ilgisi soruşturma devam ediyor. Emin İnan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.