YEREL YÖNETİMLERE ÖRNEK OLUYOR

YEREL YÖNETİMLERE ÖRNEK OLUYOR
Cenaze hizmetleri konusunda örnek sosyal belediyecilik anlayışını sergileyen İlkadım Belediyesi Cenaze Hizmetleri yakınlarını kaybeden vatandaşlarımızın bu zor günlerinde yanında olup acılarını paylaşıyor.

lkadim-belediyesi-2-001.JPG

İlkadım genelinde yakınlarını kaybeden vatandaşlara 4 cenaze nakil aracı, cenaze sahipleri ve yakınlarının ulaşım hizmetlerini karşılamak için 4 adet cenaze otobüsü ve taziye çadırlarıyla hizmet veren belediye cenaze hizmetleri diğer yerel yönetimlere de örnek oluyor. İlkadım Belediyesi bundan böyle vatandaşlarımızın iyi gününde olduğu gibi en acılı günlerinde de yanında olacak diyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,''Çünkü ölüm hayatın bir gerçeği. Belediyemiz bünyesinde yeniden organize edilen cenaze hizmetleri  ilçemizin büyük bir ihtiyacı.Cenaze sahibi sadece cenazesinin acısını yaşasın, ikramla, masayla, sandalyeyle uğraşmasın, bunların tamamını biz İlkadım Belediyesi olarak üstlenelim diyerek vatandaşımızın acısını hafifleten hizmetler sunuyoruz'' dedi.

lkadim-belediyesi-3.JPG

BEŞİKTEN MEZARA KADAR HİZMETE DEVAM 
Halka hizmet Hakka hizmettir’ anlayışını şiar edinmiş bir hizmet anlayışı ile vatandaşların beşikten mezara kadar, örnek bir belediyecilik anlayışı ile halkımızın daha iyi hizmet almaları için cenazelerde gördüğümüz tüm detayları ortaya koyarak cenaze hizmetlerimizle vatandaşımızın zor gününde yanında olduklarını altını çizen Demirtaş,''Baş sağlığı dilekleri için cenaze sahiplerine gelen yakınlarına misafir olan vatandaşlarımızı belediye olarak bizler ağırlıyoruz.Böylelikle vatandaşımızın en acılı gününde yanlarında bulunarak acılarını paylaşıyoruz ''dedi.

lkadim-belediyesi-5.JPG

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.