Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

YER SE

15 Temmuz 2016 KALKIŞMASININ 76. günündeyiz. Kalkışmanın hedefleri ve yapılan tahribatın büyüklüğü bir iki sözle ifade edilecek değildir. Reisi Cumhurumuz R.Tayyip Erdoğan ve ailesine yönelik saldırı, Jetler, Tanklar ve ağır silahlarla Halkımıza yapılan öldürücü tecavuz. 25o ölü. 1550 insanımızın yaralanması. Özel Harekât Polislerimizin bombalanarak öldürülmeleri, Meclisin Bombalanması, ŞEHİT ve GAZİLERİMİZ’le içimizdeki HAİNLERİN yaptıklarını gördük.

ARKA PLANINDA. ABD, İNGİLİZ, İSRAİL her ne kadar tertipçi varsa sıraya girdiler. Yapmacık AH VAR’larla, ÖRDÜREMEDİKLERİ Devlet erkanımızla KOL KOLA GİREREK, SAHTE GÜLÜCÜKLÜ pozlar vererek basına ve ekrana pozlar verdiler. Pkk ve Pyd nin elindeki silahları kimler verdi. Bunların saflarında boy gösteren, İNGİLİZ ajanları ve savaşanlarını kimler gönderdi. KALKIŞMA istedikleri gibi tutsa idi, Kıbrısın RUM kesiminde gemi ve uçaklarla yığınak yapılan İNGİLİZ ÖZEL KUVVETLERİNİ BEKLETEN KİMLERDİ, Şimdi OSMANLILIKTAN geninde dahi izi kalmamış bir İNGİLİZ dış işleri bakanının ülkemize gelerek, ÖLDÜRTMEK istedikleri Devlet erkânımızla POZLAR vermesinin ne denli bir İKİ YÜZLÜLÜK olduğudur.

 

ABD ve İNGİLTERE ve İSRAİL insanlık tarihinin en SÖMÜRÜCÜ toplulukları, Güçsüz gördükleri her yeri işgallerine almışlar. Bahane mi yok. Bize de, ALANYA da ikamet eden vatandaşlarını kurtarmak için KIBRIS’a yığınak yapmışlar mış ? Oradaki vatandaşlara bir sorsunlar, Dünya Cenneti ALANYA’da İngilizlerin hayat korumasında mı ikamet ediyorlar, Yoksa Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ve Türk Milletinin HOŞGÖRÜSÜ, Allah (c.c.) nın emrettiği hukuka dayalı EVRENSEL insani davranış lamı. Bunu ancak içimizde olan, bizle bir ve beraber yaşayan batılılar anlayabilir. Kendi dıyarlarında olanların o dar görüşlü, bencil, hak hukuk bilmez akıllarıyla anlamalarının mümkün olamadığıdır.

Bütün görünenlere rağmen, yüzleri kızarmayan batılı iki yüzlü dostlarımız + DÜŞMANLARIMIZIN Türkiye’nin DIŞ SİYASETİNDEKİ  U dönüşünden tedirginlikleri, Ortadoğu ve ülkemiz üzerindeki kiralık katillerle yaptıkları ve yaptırdıkları operasyonların, sonu gelmiyor. Türk milleti ise, her ihanette, daha da bir ve beraber olarak, bütünleşiyor, güçleniyor, ölmekten korkan, düşmanlara rağmen, Ölmenin ŞAHADET, ŞEHİTLİK ve GAZİLİK inancıyla mayasını l5 Temmuz’da ispat etmiş bir milletin, YENİDEN DİRİLİŞ DESTANINI yazan, TÜRK MİLLETİNİN şahlanışı bütün dünya ülkelerine ÖRNEK oluyor.

 

Yüz yıl evvel aynı entirakaları Osmanlı Devleti kimliği ile yaşamış, VELİ ve EVLİYA SULTAN ABDULHAMİD’in “Bu kafirler bana gelirler, Dinlerim, ama ne derlerse AKSİNİ yaparım” beyanı. Kafirlerin doğru sözlü olmadığı, hiçbir zaman doğru yolu göstermediği gerçeğini bize gösterirken, Bu günkü yöneticilerimizin, Bunların yanıltıcı, aldatıcı, yalancı, ard niyetli konuşmalarına başlıktı kullandığım” YER SE “ yi YEMEDİKLERİ yaptıkları ile görülmetedir.

Bu siyasette yer alan KAHRAMANLARI tebrik ve taktir etmek halkımızın ADALET VE KALKINMA PARTİSİNE VERDİĞİ DESTEK ile de görülmektedir. Yolunuz açık, GAZANIZ MUBAREK OLSUN …

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR