YEPAŞ’tan “Kadına Şiddete Dur De!” Mesajı

YEPAŞ’tan “Kadına Şiddete Dur De!” Mesajı
YEPAŞ, Samsun Aile ve Çalışma Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğiyle Kadına Yönelik Şiddeti Kınama Günü için elektrik faturalarında “Kadına Şiddete Dur De!” mesajı yayınlandı

Yeşilırmak Elektrik Perakende Satış A.Ş. (YEPAŞ) Samsun Aile ve Çalışma Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü işbirliğiyle 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddeti Kınama Günü olarak kabul edilen bu günde toplumsal ve güncel sorunların çözümüne katkı sağlamak amacıyla elektrik faturalarında “Kadına Şiddete Dur De!” mesajı yayınlandı.

Faturalardaki sosyal sorumluluk mesajıyla ilgili açıklama yapan YEPAŞ Genel Müdürü Arif AKŞAM, Kadına Şiddete yönelik farkındalık çalışmalarına da destek olduklarını belirterek; ‘’YEPAŞ adına “Kadına Şiddete Dur De!” mesajımızı görevli tedarik şirketi olduğumuz Samsun, Amasya, Ordu, Çorum ve Sinop illerinde ve aynı zamanda Türkiye’de elektrik satışını gerçekleştirdiğimiz serbest tüketicilere de ulaştırıyoruz. Elektrik faturalarında yer alan mesajımızla 3 milyon kişinin de bu konuda duyarlılıklarının artacağını düşünüyoruz” dedi.

YEPAŞ bu çalışma ile farkındalık yaratan proje ile toplumsal ve güncel sorunların çözümüne katkı sağlanmasını amaçlanıyor.

YEPAŞ Hakkında

YEPAŞ, Türkiye genelinde sanayi kuruluşlarından, mesken tüketimi yapan bireysel müşterilerine kadar geniş bir müşteri yelpazesine elektrik tedarik hizmeti vermektedir. Son kaynak elektrik tedarikçisi görevine sahip olan YEPAŞ diğer taraftan serbest tüketici müşterilerine elektrik tedariki kapsamında her türlü pazarlama, satış, müşteri hizmetleri (abonelik-faturalama-tahsilat) faaliyetlerini de gerçekleştirmektedir. Hayatın vazgeçilmez unsuru olan elektrik enerjisini müşterilerine, kaliteli, güvenilir, sürekli ve uygun fiyatlı sunan YEPAŞ; tüm iş süreçlerini sürdürülebilir müşteri memnuniyeti temelinde oluşturarak müşterilerine hızlı ve saygılı hizmet vermek için sağlam temelli ve başarılı çalışmalarına devam etmektedir. Müşterilerine yenilikçi ve müşteri odaklı pazarlama ve satış hizmetleri sunan YEPAŞ, yüksek teknolojiye dayalı altyapısı ile müşterilerinin ihtiyaçlarına göre hizmetler ve çözümler geliştirmektedir.

Onur Özsoy

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.