YEPAŞ'LA AVANTAJLAR DÜNYASI

YEPAŞ'LA AVANTAJLAR DÜNYASI
YEPAŞ’la Avantajlar Dünyası fırsatları başlıyor!

 

YEPAŞ Satış ve Pazarlama Koordinatörü Arif AKŞAM, kampanyalarıyla yılbaşına kadar olan dönemde 40 bine yakın müşterinin daha indirimli elektrik fırsatlarından faydalanacağını ve bu durumun yanı sıra indirimli elektrik konusunda YEPAŞ’ı tercih eden müşteriler için avantajlar dünyası fırsatları ile yanlarında olacaklarını belirtti.

Enerji ticaretindeki lider konumunu, elektrik ticareti alanındaki yükselen başarı grafiğiyle müşterilerine uluslararası standartlara uygun “düşük maliyet, yüksek kalite” anlayışıyla hizmet vermeyi amaçlayan YEPAŞ, Türkiye’de her bölgede serbest tüketici niteliğine sahip, küçük ölçekli işletmelerden büyük firmalara kadar, her tüketiciye elektrik tedariki konusunda hizmet veriyor.

En önemli amaçlarının YEPAŞ markası altında indirimli elektrik almaya başlayan şanslı müşterilerinin sayısını artırmak olduğunu söyleyen AKŞAM, “Amaca ulaşmak adına çeşitli kampanyalar planlıyoruz Amasya, Çorum, Ordu, Samsun ve Sinop illerindeki potansiyel Serbest Tüketiciler ile indirimli elektrik sözleşmeleri imzalamaya başladık.” dedi.

Alanında Uzman Satış Ekibi

Enerji ticaretindeki lider konumunu; genç, dinamik ve tecrübeli kadrosuyla gün geçtikçe sağlamlaştırmakta olan YEPAŞ, sanayi kuruluşlarından, mesken abonelerine kadar geniş bir kitleye elektrik tedarik hizmeti sağlamaktadır. Son kaynak elektrik tedarikçisi sorumluluğuna sahip olan YEPAŞ, müşterilerine bu kapsamda pazarlama, satış, abonelik, faturalama ve tahsilat hizmetleri vermektedir. Hayatın vazgeçilmez unsuru olan elektrik enerjisini müşterilerine, kaliteli, güvenilir, hızlı, sürekli ve uygun fiyatlı sunan YEPAŞ; tüm iş süreçlerini sürdürülebilir müşteri memnuniyeti temelinde oluşturup en son teknolojiyle müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamakta ve aşmaktadır.

Konusunda eğitimli uzman satış ekibimiz ve yeni dönemde YEPAŞ adına görevli çözüm ortağı satış personelleri tarafından öncelikle Samsun il ve ilçelerinde EPDK’nın 2016 yılı için belirlediği 3600-kWh (aylık ortalama 125TL fatura) limitini geçen müşterilerimize Serbest Tüketici sözleşmeleri imzalayarak müşterilerimizin indirimli elektrik fırsatlarından yararlanmalarını sağlamaktalar.

Sahada yapılan müşteri ziyaretlerini YEPAŞ adına yürüten görevli Çözüm Ortağı Satış personelleri YEPAŞ logolu montları ve YEPAŞ kimliklerinden tanıyabilecekleri konusunda uyaran Arif AKŞAM, konu ile ilgili detaylı bilgi almak için 444 55 23 numaralı çağrı merkezimizden sorgulamasını yapabilirsiniz diyerek müşterileri uyardı.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.