YENİMEK’te emek sergisi

YENİMEK’te emek sergisi
Yenimahalle Belediyesi’nin özellikle kadınların sosyal hayata dahil olması, üretmesi ve birer meslek sahibi olması amacıyla hizmete sunduğu YENİMEK Meslek Edindirme ve Hobi Kurlarında, yıl sonu heyecanı yaşanıyor.

 Bir yıl boyunca aldıkları eğitimin hakkını veren Yenimahalle’nin hamarat hanımları, kurs merkezlerinde emeklerini görücüye çıkarıyor.

YENİMEK 2015 Yılsonu Sergileri, tüm hızıyla devam ediyor. Susuz, Serhat, Beştepe, Gazi, Varlık, Yenimahalle, Uğrak, Şentepe ve Avcılar Kurs Merkezleri kursiyerleri, bir yıllık emeklerini vatandaşların beğenisine sundu. İlçe hanımlarını bu özel günlerinde yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Fethi Yaşar, sergilerin açılışını yaparak, ortaya çıkan ürünleri hayranlıkla inceledi.

SUSUZ VE SERHAT’A MÜJDE VERDİ

Kursiyerleri tebrik eden Başkan Yaşar, “Göreve geldiğim günden beri Susuz’a yaptığımız hizmetlerle yaşanabilir bir Susuz’u yaratmak için canla başla çalışıyorum. Bundan bir ay önce Susuz belediye birim binasını açtık, sağlık ocağınızı açtık. Önümüzdeki dönemde de bir kültür merkezi açacağız. Kaldırımlarıyla yollarıyla güzel bir Susuz’u yaratacağız” diye konuştu.

Serhat Mahallesine de kreş ve kültür merkezi müjdesi veren Başkan Yaşar, “Serhat Mahallesi’ne yakın zamanda bir kreş ve kültür merkezi kazandıracağım. 3 mahallede daha yeni kurs merkezi açacağız. Hepsi sizler için. Bizler sizlere hizmet etmek için varız. Halkın kaynaklarını halka kullanıyoruz.” diye konuştu. 

BEŞTEPE’DEN AĞAÇ VURGUSU

Beştepeler Kurs Merkezi’nde davetlileri ağaç boyama yöntemiyle hazırlanmış dev bir ağaç figürü karşıladı. Doğanın ve yeşilin önemine dikkat çekmek amacıyla hazırlanan eser, yaklaşık 2 ayda tamamlandı.

Gazi Kurs Merkezi’nde ise özellikle hünerli ellerden çıkan mozaik eserler büyük beğeni toplandı. Büyük bir dikkat ve emek isteyen mozaik 20 eser, katılımcılardan tam not aldı. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.