“Yenilginin tüm sorumluluğu bana ait”

“Yenilginin tüm sorumluluğu bana ait”
Samsunspor Teknik direktörü Besim Durmuş, “Asla böyle bir günü bir daha yaşamayacağız. Birçok bahane yenilgiye sebep olabilir fakat, tüm sorumluluğu kendi üzerime alıyorum” dedi.

Kırmızı-beyazlıların teknik sorumlusu Besim Durmuş, Pazar günü deplasmanda Lig’den düşmesi kesinleşen Gaziantepspor’a 2-1 yenildikleri maçın tüm sorumluluğunu kendisi üstlendi. Nuri Asan Tesislerinde Gazetecilere açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam Durmuş, aldıkları mağlubiyetten dolayı Samsunspor taraftarından özür dileyerek, “Söylenecek fazla söz yok. bu maçın özrü de kabul olmaz. Telafisi olmayacak ve yüzde yüz kazanmamız gereken bir maçtı. Bahanelere sığınmadan tüm sorumluluğu ben üstleniyorum. ağır bir bedel ödedik .Sahadaki motivasyonu ve kazanma hırsını sağlayacak kişi benim. Samsunspor taraftarından, yöneticilerden ve tüm Samsunspor camiasından özür diliyorum.” diye konuştu.

 

 

“Arka arkaya kazanarak telafi edeceğiz”

 

 

Durmuş, Gaziantepspor yenilgisini seri yakalayarak telafi edeceklerini belirterek, “Bu maçın telafisini arka arkaya kazanarak telafi edeceğiz. Bundan önceki maçlarda nasıl coşkulu oynadıysak, bundan sonraki maçlarda da aynı coşkuyla oynayacağız.” dedi.

 

 

Taraftardan destek istedi

 

Samsunspor taraftarına destek çağrısında bulunan Durmuş, “Takım içerisinde çok olumlu bir hava var. Oyunculara güvenmeliyiz ve onların özgüvenini kaybetmemeliyiz. Samsun şehri ve Samsunspor taraftarı birlik olarak takıma destek olsun. Tüm oyuncularımızın daha fazla desteğe ihtiyacı var. bu yenilgiden ders çıkartacağız ve bundan sonraki maçlarda taraftarımızı mutlu edeceğiz.” şeklinde konuştu.

 

Nurullah KIZILDAĞ

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.