YENİLEŞMENİN MERKEZİ CANİK OLACAK

YENİLEŞMENİN MERKEZİ CANİK OLACAK
Gelişmekte olan kentlerde yenileşme uygulamalarının ne kadar önemli olduğuna dikkat çeken Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, yenileşme ve dönüşüm hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 

Canik için yenileşmenin önemli bir adım olduğundan bahseden Sandıkçı, “Canik farklılaşmayı hak ediyor.  Yenileşme ve dönüşüm için konum itibariyle önü açık olan ender ilçelerden biriyiz. Unutulmamalıdır ki; Canik gelişimine devam eden, üniversite, resmi kurum ve kuruluşlarıyla, hastaneleriyle ve alışveriş merkezleriyle bu değişime hazır bir ilçedir. Bizler de bu değişimin daha hızlı olması için tüm gücümüzle çalışacağız” şeklinde konuştu.

"Fikir Atölyesi İle Daha Etkin Bir Belediye Olacağız"
Canik’e katkı sunmak isteyen kurum ve kişilerle istişarelerimizi arttırıp, stratejik toplantılar yapacaklarını belirten Sandıkçı, “Canik’te yenileşme ve kaliteli yaşam hakkında yapacaklarımızı belirlemek için Fikir Atölyesi Projesi’ni hayata geçirmeyi planlıyoruz. Bu atölyede Canik’e katkı sunacak, ilçenin dinamiklerini harekete geçirecek bir enerji ile Canik’i bir adım öteye nasıl taşıyabileceğimizi konuşacağız. Böylece bir bütün olarak Canik için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

manset-004.jpg

"Kent Konseyi Bizim İçin Çok Önemli"
Kent konseyinin önemini vurgulayan Sandıkçı, “Kent Konseyini daha interaktif olarak kullanmayı planlıyoruz. Bu konsey ilçemiz için önemli bir değerdir. Çalışmalarını desteklemek için elimizden geleni yapacağız. Biz halkımıza fayda verecek tüm organizasyonlara önem vererek, bu projelerimizin daha verimli çalışmasını sağlamak için çalışıyor olacağız” diyerek sözlerine son verdi.

foto2-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum