YENİDEN DİRİLİŞ

Yılport Samsunspor’un geçen hafta İstanbul deplasmanında sürpriz bir şekilde Sancaktepespor’a mağlup olması, camiada bardağı taşırdı.

Başkan İsmail Uyanık, teknik menajer Yücel Uyar, Mustafa Aztopal ve teknik direktör İsmet Taşkıran bir araya gelerek takım üzerindeki olumsuzluğu biran önce kaldırabilmek için bir zirve gerçekleştirdiler.

Zirveden çıkan kararlar sonucunda, bundan sonra futbolcuların oyun ve performanslarına göre değerlendirme yapılarak, takım performansının üst seviyeye çıkarılması hedeflenecek.

Yılport Samsunspor, dün Nuri Asan tesislerinde ilk antrenmana çıkarken, Samsunspor’un cefakar taraftarları da, şehir merkezinde büyük bir kalabalık oluşturarak meşalelerle futbolculara destek vermek için tesislere geldiler.

ss1_8927-001.jpg

Yönetim ve futbolculara tatlı ikram eden taraftarlar, yaptıkları tezahüratlarla takımlarına büyük destek verdiler. Bu yapılan hareket bana göre Samsunspor’un yeniden dirilişi anlamına gelmektedir. Aynı taraftarlar bu hafta sonu Yeni 19 Mayıs stadını doldurarak Eyüpspor maçında birlik beraberlik mesajı verecekler.                                                      
Bu yapılan hareket yeniden doğuş ve dirilişin habercisi gibi görünüyor. Bu takım sezon sonuna kadar içerdeki ve dışarıdaki her maçı kazanarak şampiyon olacak ve mutlu sona erişecektir. Bunun inancını sonuna kadar taşıyorum.

ss1_8858.jpg

Yılport Samsunspor taraftarlarının bugün gösterdiği sevgi seli futbolcular üzerinde duygu yoğunluğu oluşturdu. Bu duygu içerisinde taraftarlara şu mesaj iletildi. ‘Bundan sonra her maç kazanılacak ve mutlu sona ulaşılacak.’

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR