YENİ YÖNETİM ANLAYIŞI

YENİ YÖNETİM ANLAYIŞI
RIZVAN AKSOY: BEN DEĞİL BİZ OLACAĞIZ

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası başkan adayı Rızvan Aksoy yönetim anlayışı hakkında açıklamalar yaptı. Aksoy “ Odamıza seçilecek olan arkadaşlarımızla birlikte “ BEN DEĞİL, BİZ OLACAĞIZ”  Oda yönetimimiz ile bu anlayışı ortaya koyacağız. Bu anlayış Bafra için, Bafra’nın geleceği ve Bafra’mızın kazanması için bu gereklidir” dedi.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası eski başkanı ve başkan adayı Rızvan yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Modern yönetim anlayışı, başarıya giden yol, ben değil, biz olmaktan geçmektedir. Bafra Ticaret ve Sanayi Odasına ben anlayışı değil, ortak akıl ile oluşan biz anlayışı yerleşecektir. Kurumların, şehirlerin ve ülkelerin gelişimi, ilerlemesi ve başarılı hizmetlerin yapılması ancak bu şekilde mümkündür. Bu anlayış kucaklayıcıdır. Bu yol birlik ve beraberliği sağlayıcı ve devam ettiricidir. Bu anlayış yardımlaşmadır ve hedeflere daha hızlı varmaktır. Ortak akıl ile oluşan her karar daha doğru sonucalar verecektir.” Dedi.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adayı Rızvan Aksoy açıklamalarını şöyle tamamladı “  İlçemizin her sorununu gündeme getirme de ve çözüm merkezleri içerisinde olmakta cesaretli olacağız. Elimizi taşın altına koyacağız. Çünkü Odalar protokol makamları değildir. Sivil toplum kuruluşlarıdır. İlçemizin her kurumu ile koordineli ve istişareli olacağız. Üyelerimizle bilgi paylaşımı yapacağız.  Oda mensuplarımızın problemlerini gündeme taşımada ve çözüm yollarını oluşturmada ise kararlı bir şekilde hareket edeceğiz. Çünkü Odaların gerçek sahipleri oda üyeleridir. Oda üyelerimizin problemlerini çözmek yerine günü geçiştirerek ve bir yerlere şirin gözükmek için oda üyelerimizi yalnız bırakmayacağız ve Bafra için asla yalnız yürümeyeceğiz. Bafra’mızın tüm potansiyelleri ile bir ve beraber olacağız. Bafra için Ben değil biz olacağız. 15-20 kişinin değil 1.400 üyemizin odası olacağız. 200.000 insanımızın kazanımları için birlik ve beraberliğe önem vereceğiz.  Tüm kurumlarımızla uyum içinde çalışacağız. Hiç kimse ve kurum tek başına başarıya gidemez. Başarıya giden yol, birlikte yürümeyle gerçekleşecektir. “ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.