Yeni Yılda Baget Pırlanta ile Unutulmaz Olun!

Yeni Yılda Baget Pırlanta ile Unutulmaz Olun!
Yeni yıla girerken, sevdiklerimize her zaman hatırlayacakları bir hediye vermek isteriz.

Yeni yıla girerken, sevdiklerimize her zaman hatırlayacakları bir hediye vermek isteriz. Bunun için sitemizde yer alan pırlanta modellerini tercih edebilirsiniz. Uzun zamandır pırlanta sektöründe yer alan markamız, hem modelleri hem de fiyatları ile adından söz ettirmektedir. Toptan fiyatına mottosu ile hareket ettiğimiz için daha uygun seçenekleri elde edebilirsiniz. Sitemiz, sadece online ortamda satış yaptığı için size özel kampanyaları da rahat bir şekilde vermektedir. Şu anda sitemizdeki bütün pırlanta modelleri, sepette % 10 ekstra indirim ile sunulmaktadır. modellerinden tektaşlara kadar geniş bir yelpazede bu ürünleri değerlendirebilirsiniz. Markamız, her zaman tüketici odaklı olarak hareket etmektedir.

lalpirlanta-yeni-pirlanta-baget-yuzukler-l0271-1602239110-1.jpg

Pırlanta Baget Fiyatları ve Modelleri

Pırlanta bagetler, klasik modellere göre daha farklı bir kesime sahiptir. Klasik modellerden kurtulmak isteyen ve sevdiklerine daha farklı bir pırlanta hediye etmek isteyen kişiler, baget sayfasına gidebilir. gibi modeller sayesinde, her ortam takabileceğiniz ürünlere sahip olabilirsiniz. Bu modeller, sade ve şık bir tasarıma sahip olduğu için unutulmaz bir hediye olacaktır. Bu modellere uygun fiyatlar ve farklı karatlar ile sahip olabilirsiniz. modelleri ile sevdiklerinize unutulmaz hediyeler verebilirsiniz. Sitemizde yer alan kolye modeller, yine uygun bir zincir sistemi ile sunulmaktadır. Markamız, kolye ve küpeler için de bakım garantisi sunmaktadır.

lalpirlanta-pirlanta-baget-kupeler-l00065-1575023377-1.jpg

Lisanslı ve Sertifikalı Ürün Garantisi

Pırlanta sektöründe üst düzey bir hizmet verebilmek için belirli belgelere sahip olmak gereklidir. Bu, ürünlerin hem sağlam hem de kaliteli olmasını sağlamaktadır. Lal markası olarak sahip olduğumuz bütün ürünler, bilinen ve dünya çapında ün yapmış markalardan gelmektedir. Bu belgeler, kullanım açısından daha güvenli bir ortam yaratmaktadır. Markamız, dünya çapında elmas üretimi yapan HRD ve GIA sertifikalarına sahiptir. Bu sayede kişiler, basit bir şekilde ürünlerimize erişme şansı yakalamaktadır. Sitemizden yapılan bütün alışverişlerde, ücretsiz kargo desteği sağlanmaktadır. Bütün kargolama işlemlerinin sorunsuz geçebilmesi adına garanti belgesi de verilmektedir. Markamızda yer alan ürünleri satın alabilmek için üye olmanız gereklidir. Markamız, 3D Secure sistemi ile ödeme güvenliği sağlamaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.