YENİ YILA GİRERKEN !

YENİ YILA GİRERKEN !

Sevgili Okurlarım 1 seneyi aşkın Denge Gazetesindeki Köşem'de Samsun'da Meydana gelen Spor haberlerini Spor Müdürümüz Niyazi Öndaş ile elimizden geldiği kadar aktarma gayreti içersinde bulunduk. Amatöründen, Profosyoneline kadar.. Basketbolun'dan Voleyboluna kadar.. Engelli Ligler'den, Genç takımlara kadar. Sizlere ben ve Spor Müdürümüzle beraber sizlere en sağlıklı şekilde haberlerimizi aktardık.. Yaptığımız işten her zaman keyif aldık.. Doğru bildiğimizi dost doğru sizlere direk aktardık.. Hiç eğilmedik ve eğilmeyeceğiz..


Bugün yılın 365. günü.. Kos koca bir yıl nasıl geçti anlayamadık.. 2014 yılı Samsunspor için Süper Lige çıkma yılı olacaktı.. İstanbul'da saraçoğlu stadyumunda taraftarlarımızdan yoksun, Final müsabakasında Mersin İdman Yurdun'a teslim olduk.. İşi iyi bilmeyen bir Yönetim, Taraftarları Polis tarafından joplanırken bu takımı İstiklal marşından sonra sahadan çekmesini beceremediler.. Seyircisiz rakibine teslim olarak Samsunspor Süper Lig'e çıkamadı..


Bu 2014'ün Samsunspor için en önemli hadiselerinden birisiyedi.. Yönetim beceriksizliği devam etti. Umar gibi 2 Milyon euro'luk bir yıldızı elinde kaçıran Yönetim Samsunspor'a vere bileceği en büyük kötülüğü yaptılar.. 5 Aydır personeline 5 kuruş ödeyemeyen bu Yönetim 27 Aralık 2014 cumartesi günü yeni Yönetim iş başına gelerek aylardır kaso içinde bulunan Samsunspor'a raht bir nefes aldırmış oldu..


Göreve gelir gelmez 5 Aydır maaş almayan çalışanları bir aylık maaşlarını hemen ödeyen Samsunspor'un yeni Yönetimi Personelinin yeni yıla mutlu girmesini sağlamış oldu.. Samsunspor yılın son gününde Ziraat Türkiye Kupasın'da Bursa'da Kar'ın altında yeni yılını karşılayacak.. 2014 yılı iyisiyle, kötüsü ile bu akşam sona eriyor.. Yeni yıl 2015 hoşgeldin.. İnşallah Samsun Şehri ve Samsunspor için güzel bir yıl olması temennisini taşıyorum.. Her yıl olduğu gibi yılın bu son gününede bir yaş daha yaşlanmış giriyoruz.. Ben Gazetem adına Spor Servisi ile birlikte Dünya'da, Türkiye'de ve Samsun'da Spor Camiasının Yeni Yılını en iyi dileklerimle kutlar.. Herkese sağlık'lı ve mutlu bir yeni yıl dilerim.. Her Şey Büyük Samsunspor İçin...!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR