Yeni Yerlerinde Yeni Koleksiyonlarıyla

Yeni Yerlerinde Yeni Koleksiyonlarıyla
Piazza'da faaliyet gösteren markalar, yeni yerlerinde, yeni koleksiyonlarıyla hizmete devam ediyor

Piazza Yeni Markaları ve Yeni Yerinde Hizmet Veren Mağazalarıyla Herkesi Bekliyor

 

Karadeniz’in en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Samsun Piazza,  bünyesinde hizmet veren markalarıyla Karadenizliler’in cazibe merkezi olmaya devam ediyor. Alışverişten yeme içmeye birçok markayla haftanın her günü açık olan Piazza’da her yaştan ziyaretçi keyifle vakit geçirebiliyor.

Spor giyimi yaşam biçimi olarak benimsemiş kitleler için, geçmişte spor amaçlı tasarlanan fakat günümüz spor giyim modasına yön veren bir koleksiyonlarıyla tüketicisini buluşturan Adidas, zemin kattaki yeni ve daha geniş mağazası ile hizmet vermeye devam ediyor. Sektöründe yeni fikirleri hayata geçirme konusunda öncü marka olan Opmar Optik da zemin katta yeni yerinde hizmet veren markalar arasında…

Seyahat Tutkunları Buraya!

Türkiye’nin lider turizm şirketlerinden ETS Tur da Piazza’da yerini alan markalardan… Yurt içi ve yurt dışı turları ile seyahati yaşam biçimi haline getirenlerin adresi ETS Tur, artık Piazza’da da hizmet verecek.

Yeme İçmenin Adresi de Piazza!

Piazza AVM, yeni açılan yeme ve içme noktalarıyla da Karadenizliler’in gönlünü fethediyor.

Herkesin kendi damak zevkine uygun bir seçim yapabileceği geniş seçeneklerin yer aldığı Piazza’da şimdi 3 yeni alternatif daha var.

Urfa lezzetlerini meraklıları ile buluşturan Sarper Lahmacun, Samsun’daki ilk yerini Piazza’da, fast food katında açtı. İtalyan lezzetlerini Türk damak tadıyla buluşturan Crakers da Piazza’da fast food katındaki yeri ile pizza tutkunlarının buluşma noktası oluyor.

Kahve müptelalarını zengin kahve çeşitleriyle ağırlayan, birbirinden lezzetli seçeneklerin sunulduğu Coffeemania ise ufak bir mola vermek isteyen en leziz kokulu durak. Piazza’da fast food katında açılan Coffeemania, çeşitlerini denemek isteyen herkesi yeni yerine bekliyor.

Piazza Yeni Markaları ile Tanışmaya Davet Ediyor

Hem yurt içi hem de yurt dışında toptan moda ve hazır giyim sektöründe faaliyetlerini yürüten erkek moda markası Giovane Gentile Piazza’nın 1. katında açıldı. Her sezon modern çizgileri ve şık seçimleri ile modayı yakından takip eden erkeklere seslenen Giovane Gentile, sonbahar kış sezonunda şıklığı kalite ile buluşturmak isteyenleri bekliyor.

Annelerin bebekleri için tercih ettiği en renkli ve keyifli markalardan Mamino da Piazza’daki yerini aldı. 3. Katta kapılarını açan Mamino, bebek giyimden mobilyasına kadar zengin ürün yelpazesi ile tüm anne ve babaları renkli dünyasına davet ediyor.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.