Yeni Uygulama Monoli ile Tanışın

Yeni Uygulama Monoli ile Tanışın
Monoli uygulaması ile beraber gün içinde merak ettiğiniz kişilerin WhatsApp uygulamasında ne kadar süre vakit geçirdiğini takip edebilirsiniz.

Monoli uygulaması ile beraber gün içinde merak ettiğiniz kişilerin WhatsApp uygulamasında ne kadar süre vakit geçirdiğini takip edebilirsiniz. Ayrıca karşınızdaki kişinin sadece sosyal medya mecralarında değil aynı zamanda WhatsApp uygulaması içinde ne kadar süre kaldığını detaylı bir şekilde inceleyebilirisiniz.

Artış gösteren uygulamalar içinden sizler de kendiniz için en uygun olan uygulamalardan birini seçebilir, hem keyifli dakikalar geçirebilir hem de merak ettiğiniz kişilerde aklınız kalmadan takip etme fırsatını yakalamış olursunuz. Bu işlemin gerçekleşmesi için karşınızdaki kişinin de uygulamayı indirmiş olmasına gerek yoktur.

Monoli Ne İşe Yarar?

sayesinde, birçok yeniliği yakından izlemiş olacak ve güncellemelerle birlikte gündemi yakından takip edebileceksiniz. Bilişim teknoloji alanlarındaki gelişmeler her geçen gün artış gösterdiği için sizler de gelişmeleri hayatınızın içinde görmek istiyorsanız, uygulamanın özelliklerini indirerek görebilmeniz mümkündür. Monoli sitesine giriş yaparak güncel uygulamaları da yakından takip etmiş olacaksınız.

Monoli Uygulaması ile Takip

Takip uygulamaları güncelliğini koruduğu müddetçe işlevselliği de her geçen gün önem kazanmış oluyor. Bu sebeple ile beraber kendinizi gizleme imkânına da sahip olarak bu işlevsellikten yararlanabilirsiniz. Çevrimiçi ve çevrimdışı olduğunda dahi bildirimler almaya devam edebilirsiniz.

Sizler de merakınızı giderebilmek adına Monoli sitesini ziyaret edebilir, uygulamayı indirebilir ve sunduğu fırsatlardan faydalanabilirsiniz. Sistem sizi engellemiş olsa bile, çalışır nitelikte olan bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.