YENİ TRANSFERLER SAMİMİ AÇIKLAMALAR

YENİ TRANSFERLER SAMİMİ AÇIKLAMALAR
Samsunspor’un yeni transferleri dün gerçekleşen imza töreninin ardından açıklamalarda bulundular


 

  
AHMET BURAK SOLAKEL
Kırmızı beyazlıların yeni transferleri Ahmet Burak Solakel, Erkam Reşmen, Kevin Brands ve Jeroen Lumu dün gerçekleşen imza töreninin ardından açıklamalarda bulundular. Samsunspor’a yeniden geldiği için son derece mutlu olduğunu kaydeden tecrübeli futbolcu Ahmet Burak Solakel,”Yeniden burada olmak gerçekten güzel bir duygu. Takım arkadaşlarımızla bilikte Samsunspor’u hak ettiği yere taşıyacağız. Bunun içinde Yönetimimizin gerekten atılımı yaptı. İnşallah sezonunun ikinci yarısında Samsunspor için her şey çok daha güzel olacak” dedi.

ERKAM REŞMEN
Samsunspor gibi büyük bir camiaya geldiği için gerçekten çok mutlu olduğunu belirten Samsunspor’un kanat oyuncusu Erkam Reşmen,”Öncelikle böyle güzel ve büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Transferimde emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Samsunspor bu konumu hak etmiyor. Bizlerde takım olarak Samsunspor’u hak etitği yere getireceğiz. Hepimiz için hayırlısı olur inşallah” diye konuştu.
 
ELDİN ADİLOVİÇ
İki sezon sonra evime döndüm ve bunun içinde çok mutluyum. Buradan gittikten sonra kendimi bulamadım. Samsun’u ve Samsunspor’u çok özledim. Şimdi çok farklı bir durum. İlk geldiğimde şampiyonluk için savaştık şimdi ise üst basamaklara çıkmak için savaşacağız. Ancak ben kısa süreli değil uzun süreli Samsunspor’da kalmayı düşünüyorum. Bir çok kulüp gezdim ancak Samsunspor taraftarı gibi görmedim. Bu Şehir çok farklı tam bir futbol şehri. Samsunspor ile Süper Lig’e çıkmak için buraya geldim” diye konuştu.

KEVİN BRANDS
Samsunspor’un Hollandalı yıldızı Kevin Brands ise yaptığı açıklamada,”Burada herkes biiz çok güzel karşıladı. Burada oynayacağım için çok mutluyum. Yeni stadyumu gördüm, Takımı ve Kulübü gördüm her şey çok güzel. Burada oynamaktan ve olmaktan çok keyif alacağım. Eminim Samsunspor ile her şey çok daha güzel olacak. Burada futbol oynamak için her şey var ve Samsunspor’u üst sıralara çıkarmak için çok çalışacağız” şeklinde konuştu.

JEROEN LUMU
Kırmızı beyazlıların bir diğer yabancı futbolcusu Jeroen Lumu önemli bir kulübe geldiğini belirterek,”Çok önemli bir Kulübe geldiğimi bir kez daha burada anladım. Burada her şey çok güzel. Hem ilgiden ve hem tesisler çok güzel. Hep beraber el ele verirsek Samsunspor’un iyi yerlere getireceğimizi düşünüyorum. Burada olmaktan çok mutluyum.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum