YENİ STADYUMU CUMHURBAŞKANIMI AÇACAK ?

YENİ STADYUMU CUMHURBAŞKANIMI AÇACAK ?
Samsunspor’un Tekkeköy’de inşaatına tüm hızıyla devam edilen yeni 19 Mayıs stadyumunun açılışını Cumhurbaşkan Recep Tayip Erdoğan’ın yapması için Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın çalışmalara başladığı belirtildi.


BAŞKAN ERKUT TUTU AÇIKLADI 
Kırmızı beyazlıların Mart ayı sonunda taraftarlar kapıları açmayı planladığı ve Tekkeköy’de yapımı tüm hızıyla devam eden yeni 19 Mayıs stadyumunun açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın yapması için Spor Bakanı Çağatay Kılıç’ın gayret sarf ettiği belirtildi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Samsunspor Başkanı Erkut Tutu,”Mart ayından açılışını planladığımız yeni stadyumu’muzda çalışmalar devam ediyor. Normal’de her stadyumda önce inşaat işlemi biter ve daha sonra çimler serilir. Ancak bizim stadyumun yüklenici firmasındaki sorun nedeniyle stadyumun bitmeden çim serme işlemi gerçekleşti. Stadyumunun açılışını ise stadyumu Cumhurbaşkanımıza açtırmak için Bakanımızın gayreti var.” dedi.

KAYIBIMIZ VAR 
Stadın açılışının gecikmesinin kendisini üzdüğünü dile getiren Tutu, şunları kaydetti:"Stadyumu yapan firmanın, inşaatı bitirmek için bu işe daha fazla zaman ayırması lazım. İnşallah mart ayındaki açılışa stadyumu yetiştirirler çünkü çok büyük bir emek var. Maddi açıdan da çok büyük kaybımız var. Sadece localar değil, alışveriş merkezinin harekete geçmesi, dijital reklam panolarının satılması, koltukların arkasına bile reklam almayı düşünüyoruz. Bunların satılamaması Samsunspor açısından çok ciddi bir maddi kayıp. Onun için yüklenici firmanın biraz daha hızlı çalışması gerekir. Bu tempo ile giderse mart ayının sonuna kadar açılması da zor olacak gibi ama bitirilmesi lazım."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.