YENİ STADIN KOLTUK RENGİ BELLİ OLDU..

YENİ STADIN KOLTUK RENGİ BELLİ OLDU..
Toplam 21 bin kişinin oy kullandığı yeni Samsun stadyumunun koltuk rengi belli oldu. Kırmızı beyazlı taraftarların merakle beklediği stadyum koltuklarında Samsunspor yazaıp yazmayacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

 


TAM 21 BİN KİŞİ OYLAMAYA KATILDI 
Samsunspor'un yeni stadyumu Samsun arena'nın koltuk renkleri belli oldu. Yaklaşık 21 bin kişinin oy kullandığı dev ankette taraftarlar sadece kırmızı koltuk seçeneğini  seçti. Sadece kırmızı koltuk deseni ankette açık ara önde olarak yüze 76’lık oy oranı ile ankette birinci geldi ve Samsunspor’un yeni stadyumunun sadece kırmızı koltuklarla kaplı olacağı belirtildi. Ankete olan yoğun ilgi ve katılım Samsunspor Yönetimini mutlu etti. 

MARATON'DA SAMSUNSPOR YAZAKACAMI ? 
Öte yandan yeni stadyum koltuklarının sadece kırmızı renkte seçilmesnin ardından maraton tribününün üst katında "Samsunspor" yazısının yazılıp yazılmayacağı ise şimdiden büyük merak konusu oldu. Hatırlıyacağınız üzeren Kırmızı beyazlı taraftarlar stadyum koltuklarının sadece kırmızı ve maraton tribününün üst katında ise     "Samsunspor" yazısı yazmasını istiyorlardı. Koltukların üzerindeki armanın ise Gençlik ve Spor Bakanlığının amblemi olması bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.