YENİ SEZON'DA TAKIMIN BAŞINDA O İSİMMİ OLACAK ?

YENİ SEZON'DA TAKIMIN BAŞINDA O İSİMMİ OLACAK ?
Samsunspor'da yeni sezon hazırlıkları sürürken Yönetimin halen Teknik direktörlük konusunda her hangi bir adım atmaması kafalarda soru işreti bıraktı.

 

YELEK İLE DEVAM'MI ?
Kırmızı beyazlılar'da yeni sezon hazırlıkları sürürken Yönetimin halen Teknik direktörlük konusunda her hangi bir adım atmaması kafalarda soru işreti bıraktı. Özellikle geçtiğimiz ay Tecrübeli çalıştırıcı Engin Korukır ile bir görüşme yapan Yönetim deneyimli çalıştırıcıya "bizden haber bekle" cevabı vermesinin ardından hoca konusunda hiç bir adımın atılmaması kafaları karıştırdı.Yeni sezon hazırlıkları Yardımcı antrenör Kenan Yelek nezaretinde gerçekleşirken Hoca sorununun çözülmemesinin ardından akıllara "Yönetim yeni sezon'da takımı Kenan Yelek'e mi emanet edecek" sorusu geldi. 

KORUKIR HALEN BEKLEMEDE 
Bu gelişmelerin ardından tecrübeli çalıştırıcı Korukır'ın durumdan bir hayli rahatsız olduğu ve Yönetimin bir an önce kararını verip kendisine cevap vermesini istediği belirtildi. Hatırlayacağınız üzere Engin Korukır Yönetim ile yaptığı görüşme sonrası "Olumlu bir görüşme gerçekleştirdik. Samsun'u ve Samsunspor'u gerçekten seviyorum. Yeni sezon'da da takımın başında yer almak istiyorum. Samsunspor ile anlaşamazsak yeni sezon'da hiç bir takım ile görüşmeyeceğim ve sezonun yarı dönemine kadar dinleneceğim" açıklamalarda bulunmuştu. 

TARAFTARLAR VURAL'I İSTİYOR 
Bu gelişme sonrası Yönetim nasıl bir karar alacağı ise Samsunspor taraftarı tarafından şimdiden merak konusu oldu. Taraftarlar sosyal medyada yaptıkları etkinliklerle yeni sezon'da takımın başına yer alacak Teknik adamın tecrübeli ve bu ligi iyi bile bir ismin olması istediklerini net bir şekilde belirttiler. Kırmızı beyazlı sevdalıların ortak noktada uzlaştığı isim ise Türk futbolunun en hırslı ve istekli çalıştırıcılarından biri olan Yılmaz Vural. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum