YENİ SEZONA TAZECİK UMUTLAR

YENİ SEZONA TAZECİK UMUTLAR
Yılport Samsunspor'da geçtiğimiz sezon kaçan şampiyonluk bütün camiayı üzse de yeni sezon için umutlar oldukça taze tutuluyor. Hazırlık sürecinde futbolculardan gelen inançlı açıklamalar camiayı adeta yeniden birbirine kenetledi.

Kırmızı-beyazlı ekipte taraftarların sevdiği isimlerden Ahmet Altın, Aytaç Sulu ve İlyas Kubilay Yavuz yapmış oldukları açıklamalarla yeni sezon için taraftarlara umut dağıttılar. Geçtiğimiz sezondan ders alarak, yeni bir yapılanma ve teknik heyetle yola devam edecek olan Samsunspor'da futbolcuların camiaya seslenmeleri taraftarlar üzerinde oldukça olumlu bir etki bıraktı. Kırmızı-beyaz sevdalılara seslenen üç futbolcunun camiaya umut aşılayan açıklamalarından satır başları şu şekildeydi:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa.png

BORÇ ÖDENECEK
Şampiyon olmak istediklerini belirten Ahmet Altın, "Geçen seneki borcumuzu bu sene ödemek zorundayız. İnşallah bu borcumuzu bu camiaya ödeyeceğiz. Kaleciler olarak hepiniz en iyi şekilde yeni sezon için hazırlanıyoruz. Bu sene tek hedefimiz olduğundan dolayı bireysel olarak herkes oynamak isteyecek ama önemli olan takımın durumu. Tek hedefimiz şampiyonluk. Bunu benimle veya başkasıyla olmuş çok önemi yok. Taraftara, camiaya ve bu şehre geçen yıldan bir borcumuz var" dedi.

ttttttt54t.png

RUH GELİŞİYOR
Takım ruhunun geliştiğinin altını çizen Aytaç Sulu şunları söyledi: "Taraftarlarımız, bundan sonra iyi bir Samsunspor görecek. Her maça sahaya yüzde yüzünü veren futbolcular ve asla pes etmeyen bir takım görecekler. Hocamızın felsefesi de buna yakın. Geçen senemiz camia olarak iyi geçmedi. Buradan iyi dersler çıkaracağız. Takım ruhunu kurduk ama bunu daha da iyi geliştireceğiz. Geçen sene kaçan şampiyonluğu Allah’ın izniyle bu sene başaracağız" diye konuştu.

llllllll.png

HEDEF ŞAMPİYONLUK
Attığı gollerle taraftarların sevgilisi haline gelen İlyas Kubilay yavuz ise, "Kendi işimizi bu sene çok sıkı bir şekilde tutup başarıya ulaşmamız gerekiyor. Başarabileceğimize inanıyorum. Öncelikle takım olarak hedef koymamız gerekiyor. O da şampiyonluk. Geçen sene kaçırılmış bir şampiyonluk var. Bu hepimizi çok üzdü ama bu sene yeni bir sayfa açıp bunu tamamlamamız gerekiyor. Ben de bu doğrultuda çalışıyorum. Bireysel olarak bende ‘şu kadar gol atayım, şu kadar asist yapayım’ diye bir rakam yok. Olabildiğince takıma katkı sağlamaya çalışacağım" diyerek yeni sezon öncesi umutları yeşertti.

Dünden Bugüne SAMSUNSPOR

Dünden Bugüne SAMSUNSPOR

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.