YENİ SEZONA,' MERHABA 'DEDİLER

YENİ SEZONA,' MERHABA 'DEDİLER
Samsun Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği(TSM) Gençlik ve Çocuk Korosu’nun açılışı Anakent İş Merkezi Yerel Gündem 21 Salon’unda gerçekleştirildi.2015-2016 yılının ilk çalişmasını Gençlik ve Çocuk Korosu Şefi Filiz Kaynar yönetiminde başladı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan (TSM) Gençlik ve Çocuk Korosu, ilk çalışmasını yaptı. Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Şube Müdürü Ahmet Ayan, Koro Şefi Filiz Kaynar, öğrenciler ve veliler, açılış öncesinde pasta kesti. 1 Mayıs’taki büyük konsere hazırlanan öğrenciler cumartesi günleri prova yapacak.

SONUÇTA ORTAYA GÜZEL BİR ESER ÇIKIYORUZ
Türk Sanat Müziği (TSM) Gençlik ve Çocuk Korosu Şefi Filiz Kaynar, “ Okul cağındaki  öğrencilerimizi koromuza alıp, yetiştirmeye çalışıyoruz ve eğitim verdiğimiz öğrencilerle beraber sene sonunda konser vermekteyiz. Koro açılışını gerçekleştirdik. Bu senenin konser tarihi belli oldu. 1 Mayıs’ta konserimiz var. Her yıl bu konseri gerçekleştiriyoruz. Konser tarihine kadar her cumartesi günü çalışacağız.Bu arada Ufak tefek sıkıntılarımız ortaya çıkaçak.  Ama sonuçta ortaya güzel bir eser çıkıyoruz. Şu anda 40’dan fazla öğrenci koromuza kayıt yaptırdı. Umarım ortaya güzel işler çıkartırız” dedi.

ÖĞRENCİLERİMİZ BUGÜNÜ UNUTMAYACAKTIR
Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Şube Müdürü Ahmet Ayan,"2015-2016 eğitim-öğretim yılı hepimize hayırlı olsun  Öğrencilerimizin yeni sezon açılışlarını böyle güzel bir ortamda yaptık. Daha önceden başka vesilelerle bugüne erteledik. Böyle bir günde açılış yatığımız için öğrencilerimiz bugünü unutmayacaktır. Filiz Kaynar hocamızın yönetiminde olan koromuz çalışmalara başladı. Korodaki öğrencilerimizin sayısını artacağını zannediyoruz. Bu tarz çocuklar ve gençlerden oluşan TSM korosu Samsun’da resmi kurum ve kuruluşlarında olmayan bir korodur. Ben Filiz Kaynar yönetiminde ki TSM Çocuk Bölümü’nde görev yapacak olan tüm arkadaşlarıma ve velilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Köksal ÖNER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.