YENİ PROJELER İLÇEDE HAYAT BULACAK

YENİ PROJELER İLÇEDE HAYAT BULACAK
KADEF Genel Başkan Yardımcısı Şakir Öksüzoğlu ve Gençlik Kolları Başkanı Adem Sekmenoğlu ve beraberindeki heyet İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ı  makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,''Gençlerimiz bu ülkenin omurgasıdır. Sizler, sadece kendi geleceğinizden sorumlu değilsiniz. Şanlı bir tarihe sahip bu millete karşı da sorumlusunuz. Bugünün gençleri yarınımızı inşa edecek düşüncesiyle, 5 yılda gençlerimize yönelik birçok çalışma yürüteceğiz. Yeni dönemde yine ‘bu şehri birlikte yönetiyoruz’ anlayışıyla, gençlerimiz ile birlikte yeni çalışmalara imza atacağız. Gençlik Kolları Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine desteklerinden ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim'' dedi.

lkadim-belediyesi-03-007.JPG

''Gençlik kolları olarak yanındayız''
Konuk severliğinden ötürü Başkan Demirtaş'a teşekkür eden ve düşüncelerini ifade eden KADEF Gençlik Kolları Başkanı Adem Sekmenoğlu,''Biz asla insanları memleketlerine göre ayırt  etmiyoruz. Bizlerde güzel memleketimizin gelişmesi için üzerimize düşen her görevde gençlik kolları olarak hep yanınızdayız. Bundan sonra da Başkanımızın yanında olmaya devam edeceğiz.Başkanımızın şehrimize daha iyi hizmetler yapmasını temenni ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.