YENİ PARTİLİ ERHAN USTA

YENİ PARTİLİ ERHAN USTA
MHP'den Cumhur İttifakını zedeleyici hareketleri sebebiyle ihraç edilen,İYİ Parti'ye katılmayı reddeden ve yerel seçimde bağımsız aday olan Samsun Milletvekili Erhan Usta, yeni parti kuracağını duyuran eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ile ilk kez görüntülendi. Usta'nın Babacan ile hareket ettiğini Samsun kamuoyu ilk kez Denge'den öğrenmişti. 

İYİ PARTİ'Yİ REDDETMİŞTİ
Kurulacak yeni partinin Karadeniz yapılanmasında yer alacağı öne sürülen Erhan Usta'ya yerel seçimlerde yüklü maddi destek sağlandığı öne sürülmüştü. MHP İl Başkanı Karapıçak 'Erhan Usta projenin bir parçası, şeyhden, şıhdan, zenginden, para babalarından güç alanların gidecekleri yer belli.'' diyerek MHP'deyken ortada olmayan gönüllülerin Usta'nın bağımsız çıkışıyla ortaya çıkmasını vurgulamıştı. Erhan Usta, Babacan'ın eski bürokratı olması sebebiyle aralarının iyi olduğu bilinmekteydi. 

manset-010.png

BABACAN İLE OMUZ OMUZA
Ankara'da bir cenazeye yeni parti kurma çalışmalarını sürdüren eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan katıldılar. Babacan ile Davutoğlu uzun bir aradan sonra ilk kez cenazede görüştüler. Eski bakanlardan Sadullah Ergin ve Beşir Atalay da cenazede yer alan isimlerdendi. Usta’nın cenazede Ali Babacan ile birlikte omuz omuza saf tutması dikkat çekti. Yeni partiye katılacağı iddialarını yalanlamayan Usta, ilk kez görüntü verdi. Böylece seçim öncesi İYİ Parti'ye neden katılmadığı ortaya çıkmış oldu.

YENİ PARTİLİ ERHAN USTA

YENİ PARTİLİ ERHAN USTA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum